Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Ezt nem vágom, te frissítetted vagy újra installáltad... csak azért mert ez a pulse és nm használhatatlan, ez azért erős... nekem a nyolcon is prímán ment a pulse, most sincs baj vele, az NM is príma, statikus IP-t is tudtam vele beállítani grafikus felületen, a plymouthot viszont nem próbáltam nv-vel, próbáltad úgy hogy kernel paraméternek bedobod hogy vga=0x318? nekem azzal szépen megy a framebufferen, aztán persze a gdm indításnál villog cseppet, de legalább megy az is meg az intel driver is
ez a pulse és nm használhatatlan dolog nekem olyannak tűnik, mintha a sok upgrade után maradt volna nálad egy csomó szemét konfig file, ami bekavar
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest