Hirdetés
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
feltettem én is, és egyelőre csak feleannyira b#szott fel, mint az ubuntu, ami nem kis eredmény
szóval még mindig nagggyon messze vagyunk attól, hogy a linux mainstream oprendszer lehessen.rólam azt kell tudni, hogy egyáltalán nem vagyok guru, de évente legalább egyszer megpróbálok belőni egy működőképes linuxot. csak mert szimpatikus az egész openszósz mozgalom stb. az eddigi gyakorlat az, hogy több-kevesebb ideig hegesztgetem, majd amikor megunom a sok szívást, ledúrom a francba. mindig annak reményében kezdek hozzá, hogy az újabb kiadásokkal a szopási szint a toleranciahatár alá csökken. eddig nem így volt.
a fedora 9-cel az első benyomásom az volt, hogy elképesztően szép (én gnome-os felülettel használom). de néhány, számomra érthetetlen hülyeségbe már az elején belefutottam:
- alapból átállítja a rendszerórát két órával előre. a visszacsináláshoz adminnak kell lenni (miért???), de így sem müx, mert végtelen ciklusban dobálja fel a jogosultságkérő ablakot (amíg cancelt nem nyomsz), és persze a 2 óra plusz marad. végül megoldottam, már nem is emlékszem hogy (késő volt).
- a fájlkezelő szép ikonokkal mutatja a gépen lévő összes idegen (ntfs) partíciót, de sima userként nem tudom mountolni őket. és a progi nem ajánlja fel a váltást adminra. ez miért van? én vagyok béna?
előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Steam Deck
- Nintendo Switch
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szóval még mindig nagggyon messze vagyunk attól, hogy a linux mainstream oprendszer lehessen.