Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
100-200 pontal kevesebb vagy több, nem hiszem hogy észrevehető lenne akármilyen játékban, a lényeg, hogy végre SD procit kapunk mi is.
Inkább a kameráról érkezhetne valami hír, hogy mit tud majd, mert az eddigiek alapján, nagyon nem a nagyobb szenzor felé hajlanak, hanem inkább a nagyobb MP-el felé.
Persze attól még remélem nagyon jó lesz, de valahogy úgy sejtem, elfog marad pl egy x90 pro+-tól. -
jacis
nagyúr
Én jópár év samsung felhasználás után szerintem kicsit kicsapongok és veszek egy Pixel 7 pro teló. Az S23 széria esetében nem nagyon látok semmi nagyobb változást amiért érdemes lenne megvennem. Ez a proci hegyezgetős izzadás meg évek óta nem érdekel. Nagyon túl van pörögve ez a téma.
-
A.K.
tag
Ennyire belenyúlnak az operációs rendszerbe, hogy ilyen különbségek vannak?
-
-
bali
tag
Jó lesz az majd a megjelenést követen néhány hónappal később, miután rendberakták a frissítésekkel a szoftverét. Addig felejtős.
-
doooo
veterán
Csupa pletyka meg ócska clickbait, de azért a cím tényként kezeli az egészet...
-
Fred23
nagyúr
Durva, hogy erősebb, mint egy i5-1135G7.
-
-
ATi GAMES
tag
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e érdemi előrelépés az én S22 Ultrámhoz képest például. De van egy olyan gyanúm, hogy akinek S22 ultra van, annak nem lesz érdemes erre váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Ice Universe szerint nem rózsás a helyzet, fordítva sülhet el a túlhúzott Snapdragon.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest