- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
A loki féle universal autoload még fejlesztés alatt van, ezért akár naponta többször is frissülhet itt a hivatalos github elérése
https://github.com/loki79uk/FS25_UniversalAutoload/releasesAnnyira mint a képeden nem tudom, egy kicsivel oldalra és hátrafelé és felfelé szokták megtoldani.
Azért, mert lehet pont 10-20-30 cm hiányzik, hogy hátulra vagy egymásmellé elférjen még egy raklap, egy kicsit lelóg esetleg, de így hozza a indiai és pakisztáni agyigrakott feelinget -
PitLee
őstag
Én mos nagy mennyiségű faapríték letárolásán, majd kitárolásán agyalok.
Anno úgy kezdtem, hogy a Jd-t, a barn-t, 2 -es földet és sok apróságot eladtam, majd elkezdtem a fákat kivágni amik útban voltak.
Vettem egy 120.000 euros Biomassza hőerőművet, mondom maximum majd a végén eladom ha nem kell, de most könnyebb boldogulni a fákkal csak csörlővel odahúzom és eladom, de mondom kipróbálom darálva mit adnak és hát jóval többet kapni értük. így megvettem a 6,7,9-es földeket és indult a gyérítés.
Kibéreltem a nagy darálót, amiről kiderült, hogy hatalmas tárolókapacitása van, itt asszem valami 900.000 liter forgács volt benne, síkúton max 3km/h-ra gyorsult és több 10 perc mire kiürültA 6,7,9 földet elültettem energianyárral, majd jött a "szüret".
Vettem egy Valtrát meg az adaptereket és gondoltam milyen jó lesz a fordítható vezetőülés, hát sajna nem, mert hátul az adaptert nem ereszti le teljesen és elhagyJó akkor előre és utána a pótkocsi, majd cserélgetem, hát nem mert olyan hamar megtelt és sok a macera.
Akkor mögé egy átrakóspót, persze a segéd erő a csöves átrakót nem kezelte, így a magasürítésű jött, azt felemelt pozícióban hagyva működött, bingó."Na ez itt a kert"
kb 1.500.000 liter forgács, futószalaggal és tolólappal, benyelte az erőmű, de próbálok nézni valami silót, épületet, ami betárol és kiad hátha találok valamit. -
PitLee
őstag
A loki féle Universal Autolod-nak van ikonja és valami menüje pótkocsi vásárláskor. A méret beállítása meg középső egérgomb majd jobb klikk és vagy Alt a pöttyökön.
Itt még egy régebbi verzió látható, azóta A betűvel vásárlásnál van valami menüfélesége.
https://www.youtube.com/live/ZXi6n0F1Feg?si=rjljJEGXQtj1Lqfz&t=8230 -
PitLee
őstag
Az alap játék adta terep rendezésnél , festésnél nincs színes közép
- a jobb klikkel vált kör és négyzet között
- N,M a méret
- egérgörgő zoom, lenyomva forgatás döntés
- B a szabad mód, feloldja most nem tudom melyik korlátozást.A domborzat módosításánál jön elő a színes közép, ott az erősségét jelzi az "ecsetnek" ami K és L
Ha neked színezésnél is előjön, akkor valamelyik mód lesz, próbáld elolvasni a készítő leírását hátha segít.
Egyenes vonalhoz van a Perfect Edge mód, de én nem ismerem.Ebben a videóban látható
6 Super Useful Script Mods for Farming Simulator 25
https://youtu.be/TySUkss80C0?si=tEPMBBQ9QiAv_4mi -
PitLee
őstag
Most az 1.4-ben nem néztem, de korábban volt olyan , hogy traki alulról súrolta a teljesítmény szintet, így a munkaeszközt sík területen elhúzta, de emelkedőnek jelentősen beesett a sebessége, nyögve nyelősen csináltam meg vele a melót.
Volt olyan is hogy kibéreltem a gépeket mert olcsó a bérlet ilyenkor, de vagy a trakit vagy a munkaeszközt a sajátomat vittem hogy haladósabb legyen.Más
Múltkor gondoltam, egy évben kipróbálom a 2 növényt, borsó majd répa, hát nem volt nagy biznisz, a 4 soros rápa betakarítógépnél majdnem sírtam, mert a gépi segítő és a puffer tartály nélküli betakarító egy rémálom volt. -
PitLee
őstag
Megvettem a DVD-s változatot a "Médiaban" 16 ruppo volt, játszottam vele 2 napot, amikor jött a 1.3 patch és a vidikártyám "Persona non grata" lett
.
Vergődtem mint pata a napon, majd discordon szerencsére valami hivatalos ember megsúgta, hogy nyomjak shift-et indításkor és ott állítsam korábbi verzióra, a játék így vissza patchelte magát 1.2-re és így most tudok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest