- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
&MaddeNNNN
Köszönöm a segítségeteket! Bocsánat hogy csak most válaszolok. Így akkor már értem hogy milyen dolgokra lehet kihasználni ha kicsit kitolom a szélességét vagy akár a hosszát.
A gyárakkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha mondjuk van egy tejüzem és 1 dolog helyett 5 dolgot rakok aktív státuszba hogy készüljön akkor a ciklus ugyanannyi lesz amennyi fel van tüntetve, vagy arányosan eloszlik? Tehát a kijelzett ciklus szám az adott gyárra adott termékre csak akkor érvényes ha azon kívül nem futtatok semmit?
-
jozsi252
veterán
Amiket leírtál mind tudom. Illetve írtam hogy nálam a közepe nem színes, viszont sok esetben amiket néztem streameket ott náluk festésnél a közepe színes volt, ez az amit nem értek hogy milyen különbség lehet.
Perfect Edge módot felraktam, tényleg nagyon frankó, használom is. Ennek ellenére ahonnan kiindult az egész kérdésem, arra még nincsen megoldás. Viszont más stremereket néztem és a kurzor ott se úgy van ahogy a többi pályán, mármint hogy nem párhuzamosan áll.
Na mindegy, nem foglalkozok vele.Viszont van egy másik dolog ami tök fura. Csináltam 3db sertésfarmot egymás mellé. A 2 szélsőnél tudtam szalmát illetve takarmányt leönteni az adott helyre, viszont a középsőnél semmi. Kicsit alakítottam a területet, konkrétan ahova le kell önteni a takarmányt ott a földet kicsit lejjebb helyeztem, ergo egy gödröt csináltam, és így már oda is le tudom önteni. Nem teljesen értem miért, de azért vannak még bugok a játékban ahogy látom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest