Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PitLee

őstag

Én mos nagy mennyiségű faapríték letárolásán, majd kitárolásán agyalok.

Anno úgy kezdtem, hogy a Jd-t, a barn-t, 2 -es földet és sok apróságot eladtam, majd elkezdtem a fákat kivágni amik útban voltak.
    Vettem egy 120.000 euros Biomassza hőerőművet, mondom maximum majd a végén eladom ha nem kell, de most könnyebb boldogulni a fákkal csak csörlővel odahúzom és eladom, de mondom kipróbálom darálva mit adnak és hát jóval többet kapni értük. így megvettem a 6,7,9-es földeket és indult a gyérítés.
    Kibéreltem a nagy darálót, amiről kiderült, hogy hatalmas tárolókapacitása van, itt asszem valami 900.000 liter forgács volt benne, síkúton max 3km/h-ra gyorsult és több 10 perc mire kiürült :DDD

A 6,7,9 földet elültettem energianyárral, majd jött a "szüret".
    Vettem egy Valtrát meg az adaptereket és gondoltam milyen jó lesz a fordítható vezetőülés, hát sajna nem, mert hátul az adaptert nem ereszti le teljesen és elhagy :(((

Jó akkor előre és utána a pótkocsi, majd cserélgetem, hát nem mert olyan hamar megtelt és sok a macera.
    Akkor mögé egy átrakóspót, persze a segéd erő a csöves átrakót nem kezelte, így a magasürítésű jött, azt felemelt pozícióban hagyva működött, bingó.

"Na ez itt a kert" :DDD
    kb 1.500.000 liter forgács, futószalaggal és tolólappal, benyelte az erőmű, de próbálok nézni valami silót, épületet, ami betárol és kiad hátha találok valamit.

Új hozzászólás Aktív témák