- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
válasz
tatabike #113 üzenetére
Ez attol fugg, hogy milyen a mod support a jatekban, mi volt a frissites es milyen parancsokat hasznal maga a mod. Ha olyan valtozas van, ami erinti valamelyiket, a mod nem, vagy nem jol fog mukodni. AutoLoad olyan funkciokat hasznal, ami nincs az alapjatekban, tehat sokkal valoszinubb, hogy behal frissitesek utan.
-
jozsi252
veterán
Ezt megpróbálom majd köszi!
Igen azt tudom hogy be kell mindent állítani és ezzel nincs is gondom. Lehet rosszul fejeztem ki magam, de a gondom az az hogy meg kell állnom egy raklap mellett és le kell nyomnom egy billentyűkombinációt hogy felszedje az adott raklapot. Pl körbálát vagy szögleteset felszed anélkül is hogy meg kellene állnom.
PitLee - scyllafren
Ebben a videóban is megáll a raklapok mellett és lenyomja a billentyűkombinációt, így kerülnek fel a pótra. Ez idáig nekem is meg van, meg működik is az autoload majdnem tökéletesen. A gondom az az hogy nem úgy gyűjti a raklapokat ahogy a szalmabálákat pl hogy elég mellé érnem és egyből felkerül a pótra.
A menüket vásárláskor már teljesen átrágtam, már nem tudok mit állítani. De kezdem azt gondolni hogy raklapoknál ez a normális hogy meg kell állnom mellette és lenyomni a billentyűkombinációt hogy kerüljön fel. Már csomó mindent kipróbáltam de a raklapok automata gyűjtése nem megy úgy ahogy a körbálánál, pl hogy melléérek és fel is kerül bármilyen billentyű lenyomása nélkül. -
jozsi252
veterán
Festés volt csinálva az alsón is. Az alsót nem én csináltam hanem egy streamből vettem ki a képet, Stark Panzer streamelte a játékot. Kivágtam egy nagyobb képet, ott látszik hogy ő festésen volt és mégis színes a kurzor, nem pedig olyan mint nálam.
(De amúgy ha festést csinálok ha nem, akkor sem így kellene hogy álljon a kurzor nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest