- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt megpróbálom majd köszi!

Igen azt tudom hogy be kell mindent állítani és ezzel nincs is gondom. Lehet rosszul fejeztem ki magam, de a gondom az az hogy meg kell állnom egy raklap mellett és le kell nyomnom egy billentyűkombinációt hogy felszedje az adott raklapot. Pl körbálát vagy szögleteset felszed anélkül is hogy meg kellene állnom.
PitLee - scyllafren
Ebben a videóban is megáll a raklapok mellett és lenyomja a billentyűkombinációt, így kerülnek fel a pótra. Ez idáig nekem is meg van, meg működik is az autoload majdnem tökéletesen. A gondom az az hogy nem úgy gyűjti a raklapokat ahogy a szalmabálákat pl hogy elég mellé érnem és egyből felkerül a pótra.
A menüket vásárláskor már teljesen átrágtam, már nem tudok mit állítani. De kezdem azt gondolni hogy raklapoknál ez a normális hogy meg kell állnom mellette és lenyomni a billentyűkombinációt hogy kerüljön fel. Már csomó mindent kipróbáltam de a raklapok automata gyűjtése nem megy úgy ahogy a körbálánál, pl hogy melléérek és fel is kerül bármilyen billentyű lenyomása nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest