- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Szembeötlő változás nincs a fizikában, nem olvastam utána ezek első benyomások. A gépek érzik a súlyt, a terhelést, az emelkedőt. A raklapok targoncával könnyen kezelhetőek.
Maximumra tolt grafikával elég szép a látvány is. Van DLSS. A hangok is jók, ott is vannak apróbb változások.Az évszakok kikapcsolhatóak.Vagy akár tudsz állítani fix hónapot is. Télen a hó csak úgy marad meg, ha magasabbra állítod a napok számát. Mondjuk 28 téli nap állatetetéssel, gép karbantartással nem túl eseménydús. Alapból 360x -ra lehet gyorsítani az időt, moddal 24 000x -re.
A termés elszáradása is kikapcsolható, mondjuk ez nem újdonság.
Pénzről nem tudok nyilatkozni, én be szoktam írni amennyi kell.
Van termelési lánc, feldolgozó üzemek, kész terméket is elő tudsz állítani.Van elektromos targonca. Sőt egy kis elektromos traktor is, az nagyon fürge.
Sok a gép. Traktorból 20 gyártótól 64 különböző típus. 21 kicsi, 19 közepes, 24 nagy.
Annyi minden van benne, hogy pár óra alatt a töredékét tudod csak kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest