Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hannibal82

csendes tag

Sziasztok!
    Megpróbáltam átkonvertálni egy Ladát. Sosnovkán játszom (azaz kísérletezem). Sikerült, csak kétszer akkora, mint kéne, hogy legyen. Simán a Giants editorban átkonvertáltam, mert felajánlotta, hogy átalakítja a fájlokat.
    Egy Ford pickuppal is így jártam.

Most átkonvertáltam egy Nivát, de lekicsinyítettem egy ilyen mérőszalag szerű kiegészítővel, amit aztán töröltem az i3d-ből, elvileg mintha ott sem lett volna.
    A Niva a játékban megjelenik, beindul, de le már nem áll, a lámpát be tudom kapcsolni, de ki már nem, meg a kocsi nem moccan.
    Azt csináltam amúgy GE-ben, hogy scale-ben leméreteztem 0.9-szeresre a kasznit, a kerekeket, darabjait, egyenként, majd ami szétesett (lámpák pozíciói, kerekek), azokat helyükre igazgattam (már ahogy szemre sikerült és türelmem volt) és a piros-fehér és narancs fények corona_fájljait is felülírtam..

ezt követően egyébként már más járműbe sem tudok átszállni, a HUD bal oldali része el is tűnik, elkezd pörögni az üzemóra számláló és lényegében így marad a játék... mondjuk rá: lefagy.

Van valakinek valami ötlete, útbaigazítása számomra, hogy hogy a nokedlis brokkoliban kell rendesen ákonvertálni egy 15-ös modot 17-be? Nagyon régen foglalkoztam ilyennel utoljára (talán még a 13-ban), de az nem igaz, hogy nem sikerül...

Köszönöm!

Vannak tutorialok például a tükör létrehozására, meggyógyítására vagy pl. moshatóság elkészítésére a legtöbb hiányosan átkonvertált letölthető mod megjavításához egyébként? Vagy egyelőre még itt is mindenki csak a sötétben tapogatózik? :) IC-t már meg sem említem. :D

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák