Hirdetés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Macrodroid
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibal82
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam átkonvertálni egy Ladát. Sosnovkán játszom (azaz kísérletezem). Sikerült, csak kétszer akkora, mint kéne, hogy legyen. Simán a Giants editorban átkonvertáltam, mert felajánlotta, hogy átalakítja a fájlokat.
Egy Ford pickuppal is így jártam.Most átkonvertáltam egy Nivát, de lekicsinyítettem egy ilyen mérőszalag szerű kiegészítővel, amit aztán töröltem az i3d-ből, elvileg mintha ott sem lett volna.
A Niva a játékban megjelenik, beindul, de le már nem áll, a lámpát be tudom kapcsolni, de ki már nem, meg a kocsi nem moccan.
Azt csináltam amúgy GE-ben, hogy scale-ben leméreteztem 0.9-szeresre a kasznit, a kerekeket, darabjait, egyenként, majd ami szétesett (lámpák pozíciói, kerekek), azokat helyükre igazgattam (már ahogy szemre sikerült és türelmem volt) és a piros-fehér és narancs fények corona_fájljait is felülírtam..ezt követően egyébként már más járműbe sem tudok átszállni, a HUD bal oldali része el is tűnik, elkezd pörögni az üzemóra számláló és lényegében így marad a játék... mondjuk rá: lefagy.
Van valakinek valami ötlete, útbaigazítása számomra, hogy hogy a nokedlis brokkoliban kell rendesen ákonvertálni egy 15-ös modot 17-be? Nagyon régen foglalkoztam ilyennel utoljára (talán még a 13-ban), de az nem igaz, hogy nem sikerül...
Köszönöm!
Vannak tutorialok például a tükör létrehozására, meggyógyítására vagy pl. moshatóság elkészítésére a legtöbb hiányosan átkonvertált letölthető mod megjavításához egyébként? Vagy egyelőre még itt is mindenki csak a sötétben tapogatózik?
IC-t már meg sem említem. 
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Entware topik
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IC-t már meg sem említem.