Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ők elkészítették az alapot, ami valóban remekül moddolható. DE! És itt jön a feketeleves.
A saját ötletes fiók.
Miért az a tendencia, hogy az előző részhez megjelent modok csak a következő részben "debütálnak" alap feature-ként?
Élből elő tudnék húzni jópár dolgot, amit működőképes UPK-val saját magamnak megcsináltam CSAK az állattartás részhez, és egy modként se jelent meg sehol, senkinél...
FSH Modding mapot ketten csináljuk június óta. Átlag napi 4-6 órát lehet rá számolni / kopf. Közel a vége, lehet egy átlagot vonni, hogy mennyi idő alatt készült el.
Készítettem egy hátsó farvilla modellt (cca. 5-6 óra hossz), koszolódó AO (Ambient Occusion) textúra elkészítése renderrel két óra, "ingame" .xml megírása 1 óra.
És ezek csak a modellek, mapok. Egy multiképes .lua script elkészítése hatványozottan több időt vesz igénybe (gondolok itt akár egy forst modra pl..)
Ami bekerül a következő kiadásba és más pénzt keres vele. Holott közösségi jószándék-projekten alapult az egész. Nekem ez piszkálja a csőröm.
** Nem kerestem erre vonatkozóan EULA-t v. bármilyen license-t, de arra mindenképp kíváncsi lennék, hogy milyen precedens értékű ítélet születne ezek fényében egy bírósági tárgyaláson. Remélem érted mire gondolok. **
Abban természetesen igazad van, hogy konkurencia nélkül nehéz. Mindaddig ez fog is működni, amíg lesz egy BM-Modding, vagy egy Marhu aki készít értelmes scripteket a játékhoz. De csak addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest