- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
válasz
ombre.meriva #5454 üzenetére
Az hogy keresel egy mapot ahol van watermod és megtalálod az itatót és azt bemásolod a saját mapodba, még mondhatni egyszerű. Viszont ekkor csak van egy itató a teheneknél de nem működik, hogy ez megfelelően működjön kellenek úgynevezett: scriptek ami működtetné a fukciókat. És itt hagytam abba én is.
-
Farkas86
senior tag
válasz
ombre.meriva #5453 üzenetére
Köszönöm. Közben voltam tecskoban és megvettem csak az alapot.
-
larpi
tag
válasz
ombre.meriva #5443 üzenetére
Annyit segitek hogy, minden modban van egy saját modDesc.xml file. Ez irja le a mod tulajdonságait, adatait.
A modok .zip file-ok. Ha kibontod, itt találhatod a modDesc.xml filet.
A játékban a modokat Dokumetumok\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappában találod, elvégre ide raktad be őket, ha használod. -
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5434 üzenetére
Nem tudlak követni.
Most a sample mod map -be akarod a water modotEz az eredeti térkép szerkeszthető változata, mert az eredeti nem szerkeszthető.
100%, hogy már mások megcsinálták és fel is töltötték. Ha a gyakorlás kedvéért csinálod az más.
De ebben a témában én elengedném a kezed mert ez hosszúnak ígérkezik.
Másban szívesen segítek továbbra is -
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5421 üzenetére
Nem, ezt félreérted. Ez nem olyan mint egy sima mod, nem csak bemásolod a mappát és kész
Giants editor kell és annak magabiztos használata. Ha már a modDesc megtalálása megakaszt, akkor ne kezdj bele, időpocsékolás lesz. Mondom van sok térkép amibe a készítők már betették. -
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5410 üzenetére
Ha a térképhez adhatóra gondolsz, akkor az komplex feladat. A pdf alapján meg lehet csinálni elég a képeket követni nem kell németül tudni.
Ha nem vagy jártas az editor használatában és az xml fájlok szerkesztésében, akkor nem fog könnyen menni. Egy hozzászólás keretein belül ezt nem lehet levezényelni.Ellenben a legtöbb új map már tartalmazza a modot, jobban jársz, ha egy olyat keresel és azt használod.
-
GrooveHero
addikt
válasz
ombre.meriva #5410 üzenetére
ne ordíts
-
Sittes73
csendes tag
válasz
ombre.meriva #5404 üzenetére
Hello!
Itt egy pót ami bála és raklap szállitásra is alkalmas.Automata.
Erröl nem csúszik le a raklap. -
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5404 üzenetére
Amit linkeltem arról nem csúszik le én is azt használom. Itt van mégegyszer
Kétféle water mod van
Egyik utólag lehelyezhető Cow water mod v 1.0, ezt a shopban megveszed és kész, de ehhez spéci tartálykocsi kell, ez is része a csomagnak
Másikat hozzá kell adni a maphoz Water Mod v 3.0 ez valamennyi jártasságot igényel
-
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5377 üzenetére
Az eredeti kék bálaszállító is alkalmas rá.
Nekem ez a kedvencem, HW 80 csak bála és raklap, nagyon jó rá rakodni. Van utcai és terepes kerekes változat a csomagban.
Kicsit eltúlozták a tömegét, én azt azt editorban kisebbre vettem.
Létezik automata rakodós pót is -
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5341 üzenetére
Parancsolj: BigX 1100 BeastPack
-
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5339 üzenetére
sehogy, el kell adni és venni másikat helyette
-
Butyko
csendes tag
válasz
ombre.meriva #5331 üzenetére
Némelyik Big X tud vontatni is,némelyikre vonóhorgot(kupplung-ot) kell tenni. Azonban szvsz nem praktikus,mert a legnagyobb utánfutó is nagyon hamar megtelik és akkor mit csinálsz? Töklassú sebességgel elhúzod a lerakóhelyig? Kiállsz a vágósorból,aztán centizhetsz,amikor visszaállsz? A józan paraszti ész (és az enyém is) azt mondja: A BIG Xet vezesse az alkalmazott,te magad mellette haladj egy szerelvénnyel.Beállsz a táblába a BIG Xel,felveszed az alkalmazottat. Ám ő nem indul el,hanem megvárja ,míg te odaérsz a szerelvényeddel. Te mész tovább,és a BIG X is el fog indulni. A BIG X prímán és automatikusan "átköpi a szecskát. A valóságban is így működik... http://www.youtube.com/watch?v=Qs-pfwtY7kw
-
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva #5331 üzenetére
forgatás A és D gombbal
-
olivera88
veterán
válasz
ombre.meriva #5313 üzenetére
A Krampe 900 után még bírsz két forgózsámolyos Agrolinert is kapcsolni.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
Ezt töltsd le! Ez silót mindent szállít és össze is tudod őket kapcsolni amennyit csak akarsz!
http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/kroger-srb-35-clutch-version-v-1-0-mp.html#more-19853 -
Butyko
csendes tag
válasz
ombre.meriva #5311 üzenetére
A ROPA felszedi a silót(és sok minden mást is ),pontosan ezért jelenik meg a % jel. Nem alkalmas pótot tettél alá.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Hogy van e rajta vonóhorog
Kb ennyi. De hogy van e olyan pót, ami silót is tud és még sok egymás után kapcsolható, az jó kérdés. Talán a Kröger SRB35 Agroliner. Ahhoz tudom, hogy létetezik vonóhorgos verzió is, de hogy tud e silót vmelyik verzió, ez jó kérdés. Ha holnapig ráér, akkor utánanézek holnap. Vagy esetleg má segít itt a fórumon.
-
GrooveHero
addikt
válasz
ombre.meriva #5311 üzenetére
Mert a játékban alapból nincs olyan pótkocsi, amire lehetne rakni silót. De vannak modok, amik tudják.
Például itt ez:ha beleolvasol írja, hogy silage. Ha meg még akarsz keresni pótot, mert ez kicsi lesz egy idő után, akkor csak olyat keress, ami támogatja a silót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest