Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
butcher eu
üzenetére
5 perc játékidőbe telik a másik befejezést is végigcsinálni.
-
-bh-
aktív tag
válasz
butcher eu
üzenetére
multiplayerhez (azon belül természetesen az összes játékmódhoz - mint CTF, Deathmatch, Team Deathm.....stb) készíthetsz pályákat.
Single playeres pályák ezzel a MapEditorral nem szerkeszthetőek.... -
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
szerinted mire lehet használni egy mapeditort?

Map szerkesztő...amugy arra jó hogy elvileg haverokkal tudsz rajta multizni
-
$p@rr0w
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Akkor nem értem....

(#4388) Sirandrish: Tényleg ha elfoglalod az összes guard postot rájöttél már mi történik?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Haverom próbálta, többet nem is indult el neki.

-
$p@rr0w
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Soha, két részletben lesz mindig, a második 42% körül válik elérhetővé.
-
Tomi 16
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
én csak leírtam a véleményem az előző kolegának ti reagáltatok én visszareagáltam rá.. attól h most ide írom nem dől össze a világ Kolega..
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
mikor mentel akkor irja..
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
van..40-44% körül kerülsz át rá ilyen animáció formájában szóval ha van amit megakarsz csinálni az elsőn akkor azt még 36%körül csináld meg..
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
olyan nincs..meglehet azt csinálni

-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
a piros az elsődleges..tehát elég azt megcsinálni ha nem akarsz pluszba mást csinálni..pirulát meg szereni kell...városba kapsz..gondolom ha nemtudod az első térképen vagy szóval a paptól kell küldit felvenni és az ad..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
butcher eu
üzenetére
felhívnám a figyelmedet a cikkből kiragadott idézetben szereplő "bármikor" szóra!
namostan, ha 5 perc mulva visszamegyek egy kis kocsikázás után akkor már semmi nyoma a tűznek és a felrobbant hordók, palackok is "megjavulnak". ez pedig igencsak beleeseik a "bármikor"-ba. ebből következik hogy a cikkben valótlan állítások vannak.
ez a körülmény számomra minden más csak nem "apróság" pontosan ez az egyik legfontosabb tényező ami a realitásérzetet adja. ha ez meglenne csinálva rendesen akkor azt hiszem nem is tudnék fölállni a játék elől.athomi: bizony-bizony! egy sima 9mm-es de méginkább egy 45-ös pisztolyból, golyóálló melényben bekapott lövés könnyen okozhat több törött bordát amivel nem nagyon fog tud már virgonckodni az ember. egyébként meg ha jól tudom ak47-essel simán átlőhetők a hagyományos mellények. átlövi az a vasúti sínt is.
-
athomi
veterán
válasz
butcher eu
üzenetére
A fejét lövöm, fraccsan is belőle a vér, mégsem terül el mindig.
A második bekezdéstől írt baromságokra csak annyit mondok, hogy túl sok filmet nézel.

Egyébként baromi nagy esélye van, hogy néhány golyóból egy sem kap el létfontosságú szervet. Az meg még valószínűbb, hogy néhány golyó után még futkosnak is az emberek, mikor még golyóálló mellényben is akkor ütést kapsz egy AK47-estől, hogy földet fogsz. -
horyk
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére

-
athomi
veterán
válasz
butcher eu
üzenetére
Fejlövés messziről elég reménytelen. Rengetegszer szétlőttem már az ellen fejét AK47-tel és G3-mal messzebbről, de csak ritkán haltak meg elsőre. A testlövést meg érthetetlen módon jól bírják, pedig csak egy sima pólóban vannak.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
butcher eu
üzenetére
..a hírek szerint a realizmus olyan mértékű lesz, hogy ha egy erdőben felgyullad egy fa, a tűz könnyen továbbterjedhet a többire, az aljnövényzetre, innen az épületekre is, és ami leégett, az a játék során ebben az állapotban is marad, bármikor térsz vissza e helyszínre.
mivel ez nem valósult meg a játékban én az összes többi cikkbeli állítást is kétketéssel kezelem.
igen. van benne sárkányrepülő vagy mi több helyen is. egyikel bénáztam is egy sort.
-
kanmajom
tag
válasz
butcher eu
üzenetére
én a fegyverek erejében csalodtam... még csak az "alap" géppiszotlyom van de feltünt, hogy egy vézna néger egy féltár olómmal a testében még simán elszalad.
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
nem lehet...de pl sok konvojt kell szétlőni szóval ilyenkor jöhet a dezsávü érzés

-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
térkép elő..kis ikonokat látsz..ami melett van felkiáltójel..ott kapsz küldit..
3953# : semmiség

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest