- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mi ez a "lag" konkrétan??? Tudom mit jelent, de kicsit pontosabban...
Nekem van egy 4850 512 GW GS-em, meg egy 4850 1GB-s Giga OC-m, majd jövő hét elején megnézem, ettől van-e (meg hogy egyáltalán jelentkezik-e nálam.......
) Ha valaki kíváncsi, mire jutottam, de elfelejteném ide beírni, írjon rám egy PÜ-t hétfőn...
Amúgy eddig egy helyen tapasztaltam egy nagy eltérést a két kártya között... Crysis WH a repteres pálya a végén, van egy rész, amikor a kifutón megtámadnak felülről, meg jönnek veled szemben ilyen lövöldözős fajta pici Ufók.... Ott pl. az 512-es minden egyes rohamtávcső-betekintés alkalmával belaggolt, az 1Gb csak az első alkalommal, után full zsír volt... (XP alatt, minden maxon, no AA) Kb olyan volt, mintha az 512-essel 2 (!!!) szinttel lejjebb venném a textúra-minőséget.... (Kipróbáltam, durva volt...) Sokkal simábban ment minden.....
Új hozzászólás Aktív témák

- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ha valaki kíváncsi, mire jutottam, de elfelejteném ide beírni, írjon rám egy PÜ-t hétfőn...