Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!...
Tudja valaki, hogy Mapeditorban hogyan tudnék folyót vagy állóvizet csinálni??
Köszi!!
-
törölt tag
Na még egy utolsó. Szerencsétlen gnú rosszkor volt rossz helyen, de ha már arra jött....
18 év alatt nem ajánlott.
Video -
Gaboman
nagyúr
Ezt meg Highon produkálta.
Average Framerate: 30,95
Max. Framerate: 40,28
Min. Framerate: 25,95Végre egy olyan új játék ami alá nem kell Ultra erős gép hogy szépen menjen.
-
LordAxwell
senior tag
Helló.
Most akkor ami a sapphire oldalán fentvan vagyis ez: FarCry2 + Brothers in Arms: Hells Highway + Stalker Clear Sky HOTFIX (32-bit & 64-bit OS) (71787.6KB)
Érdemes letölteni , javít valamit és mást nem ront el? -
Gaboman
nagyúr
A játék meglepően jól fut 1024x768 Medium beállításokkal..
Average Framerate: 43,53
Max. Framerate: 58,41
Min. Framerate: 36,83Nem hittem volna hogy a 2600XT kártyámmal ennyire jól fog menni!
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne legyél ostoba, ez nem COD4...
Amúgy tudod mire elég? Régen 1.6-ban úgy mondtuk akinek nem elég 10 golyó nem érdemes AWM-et vennie... 
(#3886) juhi07: FÓRUMOK > PC JÁTÉKOK > Far Cry 2 (kiemelt téma) - (remélem nem zavarok..)
(#3888) Bukta7: Mindenképpen folyamatosan telik az idő.
-
Bukta7
tag
Hello! tuti kérdezték már, de azért:
most csak akkor változik a napszak, ill idő ha használom azt az órát az ágyon, vagy dinamikusan is, megyek, oszt lemegy a nap? csak azért kérdezem mert eddig nem tudtam sokat játszani vele.
üdv -
juhi07
senior tag
üdv
szerintetek min szebb a játék ? PC vagy xbox360 an ? -
Gergello
addikt
http://www.576.hu/index.php?mod=screenshot&product=35847&pict=s9.jpg
wtf, órát elő lehet venni?
-
athomi
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Egyik legnegatívabb tapasztalatom pont ez a játékban, hogy a gép csal és sokkal gyorsabban megy a kocsija, mint az én sértetlen kocsim. Nézek hátrafelé és egyszerűen kétszer gyorsabb, mint én. Vezetni viszont nem tud a gép, sokszor nekimegy a tereptárgyaknak vagy felborul.
Volt egy olyan bugom ma, hogy lőttem az egyik jeep-et, az meg nekiállt közben lóórájrerezni.
Fel akartam venni Fraps-sal, de sajnos ahogy benyomtam az F9-et, a játék automatikusan visszaugrott a legutolsó mentésre.
, -
Gergello
addikt
Annyira panaszkodtok erre a gyémánt keresésre, pedig csak 1 db-ot kell keresni....
Additional content-hez mikor kapok jelszót, ha megtalálom az összes gyémántot vagy ilyesmi? Megjelennek benne új cuccok is vagy csak az az egy promo?
A végén találkoztam egy furcsasággal, amikor a táskáért megyek van hogy 2en támadnak meg máskor meg csomóan. Vissza is töltöttem párszor. Próbáltam spoiler mentesen.
-
-
athomi
veterán
Meg lehet csinálni, hogy bokán lőjük az ellenséget, összerogyik, majd egy társa a segítségére megy. Bizonyíték: [link]
Ennek ellenére semmit nem ér az egész, mert az összes többi ember tudja hol vagy és jönnek rád shotgun-nal és gépfegyverrel (km-ről is eltalálnak), hiába lősz messziről és nem látható helyről.
-
Code: 47
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Az a problémám a játékkal,hogy kiválasztom a karaktert akivel menni akarok. Elkezdi tölteni a játékot és után kifagy, újraindul! minden más játék megy rendesen,csak ez az egy nem!
Nem tudom mi lehet a baj!
Intel D805, Asrock alaplap,2Gb ram,7900GS videókártya.Előtte egy 300Gt volt, azzal elindult,de elég lassú volt, utána szereztem a 7900GS-t és azzal meg nem akar menni! Elég bosszantó! Előre is köszi! -
Detox!
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kipróbáltam a stuffot,, 1024*768 minden highon élsimítás és anizo nélkül masszív 30-40fps.
STALKER beütése van -nem is kicsi- de elmarad attól. Utálom hogy egyszerre csak 1 fegyver lehet nálam,, tudom realitás meg minden de akkor legyen má elég egy heccsa' a nigróiba,, nemigaz 10golyó kell hogy lefeküdjön. A hangulat meg sem közelíti az említettét,, és a story is több sebből véresen húzza maga után a beleit. Frankó a lángszóró meg hogy minden törhető,, de a gyémánt kereséses fasság nem hiányozna ha nem lenne. Egyelőre még az elején vagyok szóval nem írom le teljesen,, az eddigiek alapján 85% a verdikt.kérem kaccsojja ki'
-
Bukta7
tag
Hello! tuti kérdezték már, de azért:
most csak akkor változik a napszak, ill idő ha használom azt az órát az ágyon, vagy dinamikusan is, megyek, oszt lemegy a nap? csak azért kérdezem mert eddig nem tudtam sokat játszani vele.
üdv -
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezt hogy? én megvettem az upgradet de csak 1 tárnyival kapta többet...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy lehet a fegyverek mellé több lőszerünk? Nekem az uzi-hoz csak 30+90, a csipához pedig 10+20 golyóm van.
-
Đusty
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Én normal-on.
-
JColee
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
one shoot one kill

-
Cadal
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg vaki, hogy ezek mire jók??
1; Secondary weapon crate
2; Primary weapon crate
3; Special weapon crateIlletve, megoldható-e valahogy, hogy egy gépfegyver mellett egy távcsöves puska is legyen nálam??
-
Sirandrish
legenda
-
juhi07
senior tag
üdv
az lene a kérdésem hogy nem rég játszok a fra cry 2 vel és a játék eljén el is akdtam.van egy kis elenörzö pont vagy mi ahol fel kell meni kocsival és utána pár benszülötött meg kell ölni és utana van az a küldetés hogy valamit kell csinálni az auto gps ével de nem tudom hogy mit kell pontosan....
ha valaki tudja hogy mit kell azt megköszöném
-
Sirandrish
legenda
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
olvassatok már vissza könyörgöm..már legalább 5ször leirtam hogy a főszál 10-14óra alatt teljesithető..nem kell félni a 2-3órás játékmenettől...
-
üdv,
ezt az autót hogy lehet megszerezni ha egyszer már felrobbant?
-
gyáliSanyi
őstag
Ha megjelenik a játék akkor megveszem, addig is marad a youtubon nézelődés és sóvárgás
a játék iránt, meg itt a fórumon is.
Nem kérnek érte sok pénzt így pedig jobban néz ki mint 1-2 másik.A végigjátszás mondjuk easy-be mennyi idő egy kezdő-haladó gamer szinten (óra)?
Vagy azért ennyi az ára mert 2-3 óra játék az egész?A gépemen szerintetek mennyire lehetne beállítani a grafikát? (lásd adatlapom)
-
Tomaaasz
aktív tag
"Megvegyem" a játékot? Konfig bírni fogja?
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nem hármat, akár tízet is.
Alapban felveszel mindent hozzá a boltban, ekkor lesz 5.
Leteszel egyet, jobbegér és a másik 4-et. Ha ez nem elég, akkor vissza a boltba és még 5, vagy felveszed az elszórtakat. Általában persze 5 is elég. Unokaöcsémmel megyünk így szórakozva. Csinál egyet sniperrel, én egyet a magam szerény módszereivel.
Tisztára összezavarjuk az ellent. 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De gondolom ezeket a mellék küldetéseket egyidőben tudod csinálni a fő küldetéssel is!
vagy ha van kedvem akkor csinálom ha nincs akkor meg nem csinálom? 
-
törölt tag
-
atesz00
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a problemam hogy hiaba megy stabil 30-35 fps-el akkor is olyan mintha szagattna pedig felraktam a legujabb catalystet meg a hotfixet, de csak akkor csinalja ha megyek vagy autokazom ha egyhelyban allok akkor semmi pedig forgolodog meg lovok de semmi.
Mi lehet a problema? -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A mellékszál mit takar ebben a játékban?

-
kavicssli
addikt
Mennyi idő alatt lehet végigvinni a játékot?!

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezt a csúzlit az első képen muszály lesz nekem is beszereznem!
mi kell hozzá?
és hogy lett tetkód?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
jaja
ugy szoktam nyomulni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
végülis jogos amit írsz de ezáltal sokat veszít a játék a realitásából. mondjuk jobban illene bele ha ugy lenne megcsinálva hogy az épületek és tereptárgyak ugy maradnak szétrombolva a post-okon csak uj emberek kerülnek oda a megöltek helyére. így még elhiszi azt a játékos hogy odaküldtek egy új csapatot.
egyébként én is jártam úgy hogy pár életben marad fickó nem talált és lehetett hallani ahogy a közelben olálkodnak és frankón dumáltak, hogy merre lehetek. és suttogtak!kösz hogy imageshack-re pakoltad a képeket. igy már végre láttam is valamit.
-
Detox!
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ááá de az enyém egy bivaly 7-es,, nem valami agyonhypeolt nyócnyóc

-
Detox!
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
oké köszi,, 1024*768 high közeli jólenne. Mielőtt nekiesnék van valami amit érdemes felrakni / átírni / kilőni ? Ilyen patch vagy vmi?
-
Detox!
senior tag
Gép az adataimnál,, nekimennyek én ennek?
-
Skizz
addikt
Valaki tudna küldeni nekem egy minyimum 20%-os mentést? Felraktam egy 64 bites vistát, de a mentésemet elfelejtettem felnyomni a külső winyóra előtte... köszi
-
Sirandrish
legenda
-
Tomi 16
őstag
Ez viszont nagyon Durván néz ki muszály volt Printelnem
... -.- -
Sirandrish
legenda
meglehetett volna azt sokféleképpen oldani de így oldották meg..és szerintem ez még mindig a legjobb megoldása..
24óra (gondolom a játékban 1 napra gondolsz) rengeteg mindenre elég..sok-sok küldire...tehát egyszer átmész rajtuk aztán sehol senki..elég sok küldit lehet megközeliteni 1 helyről..nah most 4-6 küldit ugy megcsinálni hogy kocsiból szinte ki se kell szállni szerintem uncsi lenne.
Én elhiszem hogy sokakat zavar..mint már mondottam néha engem is de szerintem másképp nem lehetett megcsinálni anélkül hogy ellaposodna..így meg tényleg van rengeteg lehetőség..szimplán leszedsz mindenkit vagy sniper vagy grnátmező..esetleg este mikor kómásak rájuk gyujtod a házat vagy kikerülöd őket stb stb.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg lehetett volna oldani úgy, hogy 24 óra múlva újra ott legyenek.
Így viszont tényleg idegesítő, van hogy kiirtok mindenkit az ellenőrző ponton és alig megyek túl rajta küldetést csinálni. Majd autókázok vissza és már ott is van mindenki. -
Sirandrish
legenda
válasz
BalaNce87
üzenetére
most mi egy azon játékkal játszunk?

Komolyan..olvasom itt a bugokat meg amit irtok és beszarok..mintha nem is arról beszélnénk

pont tegnap meséltem havernak hogy nekem volt olyan hogy egy adott guard poston 3 csóka volt..1et kiszedtem csinpával ugy hogy lássanak vagy legalább hallják hogy merről lövök...a másik 2 kapásból fedezékbe vonul (féltek a csipaskillemtől
) én meg azt csináltam hogy berohantam a fák közé...szépen elmentem a guard postig gugolva...és tökre mögéük tudtam menni ők meg meredten bámultak előre...lőttem egyet a levegőbe..még megijedtek elkezdek afrikaiul pofázni (abidibubidá
) és ugy fordultak meg (mondjuk nem volt 1 sec se) csakhát kapták a kést az arcba
Meg rengeteg olyan van mikor mondjuk vagyok egy helyen ahol sokan vannak és lelövök mindenkit rusholva mittomén marad 2-3 én meg bujkálok a házak között akkor azok is gugolva keresnek engem...semmi izé hogy tudják hol vagyok..szépen mögéük lehet menni és nyissz..pl

Ice: novemberbe jön magyarul így nem lesz honositás.
-
Sirandrish
legenda
hát én nemtudom..én ha bokánlövök valakit akkor nem kel fel..vagyis elfekszik és ha még él akkor max felül és KP-val lő..nem kezd el szaladgálni..ha lenne vagy 60fps-em a játkba akkor csinálnék róla videot is de így 30fps körüli értéknél nem lenne tul szerencsés

Egyébként értem a problémádat..hogy mindig ottvannak a postokon az emberek..de most gondolj bele...ha nem teremnének vissza? izgi lenne? 10%tól már csak kocsikázni kéne és semmi sem szakitanai félbe...vagy még ugy meglehetne hogy több lenne a kocsival járőröző..az jobb lenne? így tudod hogy nah itt ellenség van..beküldezs pár granyot/meszsiről kiszede csipával őket vagy akár átrontasz kocsival rajta...
néha engem is idegesit mikor nagyon csinálnék valami t de csak jönek de belegondoltam..másképp nem lehetne megoldani..50négyzetkilóméteren van 57guard post..nem eolyan vészes az...ráadásul hála annak hogy a dzsungelbe is tudsz kocsikázni pofonegyszerü kikeülni is őket...
vagy ha 2en vannak és van egy kocsi akkor az egyiket elütöd a másik nemtud mit csinálni..követ kocsival de egy idő után lemarad...
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Megszereztem eme király játékot, de angolul.
De angolul. Honosítás van hozzá?
Úgy tudom, hogy magyarul is jelent meg.
Üdv! -
BalaNce87
addikt
Egyébként engem az idegesít hogy sunyiba ölés az nem létezik, leszabdalok vkit hátulról és már a többi lő, meg amikor elbújok vhová már lövik azt falat vagy akármilyen fedezéket. Berobbantok vmit akkor ne tudják már egyből hogy hol vok tök pontosan, zavarodottnak kéne lenniük nem pedig rámrohanni egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jólenne már ha kijönne végre magyarúl.

Amúgy tudod mire elég? Régen 1.6-ban úgy mondtuk akinek nem elég 10 golyó nem érdemes AWM-et vennie... 
,
STALKER beütése van -nem is kicsi- de elmarad attól. Utálom hogy egyszerre csak 1 fegyver lehet nálam,, tudom realitás meg minden de akkor legyen má elég egy heccsa' a nigróiba,, nemigaz 10golyó kell hogy lefeküdjön. A hangulat meg sem közelíti az említettét,, és a story is több sebből véresen húzza maga után a beleit. Frankó a lángszóró meg hogy minden törhető,, de a gyémánt kereséses fasság nem hiányozna ha nem lenne. Egyelőre még az elején vagyok szóval nem írom le teljesen,, az eddigiek alapján 85% a verdikt.
(az az egy baja van ennek a távcsövesnek, hogy egyesével kell tölteni, és max 10 golyót vihetek)

Egyébként a feltöltött képen csak 4 szénné égett tetem repked, valahol kéne lenni egy ötödiknek is, de nem találom.