Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Aktív témák
-
vesszbali
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Az Acer egy ISO szabvány szerint nézi a pixelhibákat... Mégpedig ha a képernyőt felosztjuk 9 egyenlő négyzetre, és ha a középsőbe egy pixel van vagy a két szélsőben négy vagy a többibe kilenc akkor csere...

[Szerkesztve] -
vesszbali
csendes tag
Aza szitu, hogy vettem hétfőn egy TFT-t és van rajta egy pixelhiba... Elkzdtem ütni-vágni hogy legyen a közepén is, hogy visszavegyék és ekkor jöttem rá hogy valami kontakt hiba lehet, mert eltünt... De miután visszahült a müanyag kikapcs után visszajött a kis g**i.. Aztán elvittem a szervízbe, de nem vették észre hogy eltűnne így szartak rá... Most hazahosztam és már ravágás után sem tűnik el viszont ha bemelegszik, igen... Kéne valamit csinálni... GIVE ME TANÁCS...

Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Hajlított 34" ASUS TUF Gaming VG34VQL3A
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)