- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vesszbali
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Az Acer egy ISO szabvány szerint nézi a pixelhibákat... Mégpedig ha a képernyőt felosztjuk 9 egyenlő négyzetre, és ha a középsőbe egy pixel van vagy a két szélsőben négy vagy a többibe kilenc akkor csere...

[Szerkesztve] -
vesszbali
csendes tag
Aza szitu, hogy vettem hétfőn egy TFT-t és van rajta egy pixelhiba... Elkzdtem ütni-vágni hogy legyen a közepén is, hogy visszavegyék és ekkor jöttem rá hogy valami kontakt hiba lehet, mert eltünt... De miután visszahült a müanyag kikapcs után visszajött a kis g**i.. Aztán elvittem a szervízbe, de nem vették észre hogy eltűnne így szartak rá... Most hazahosztam és már ravágás után sem tűnik el viszont ha bemelegszik, igen... Kéne valamit csinálni... GIVE ME TANÁCS...

Aktív témák
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Acer Nitro KG241YP3bip FHD/180HZ/1MS
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)