Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkaska66
csendes tag
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, sokunknak nagyon bejön! Iszonyúan tolja a posztapokaliptikus hangulatot, hétvégén csak kb. fél órát voltam egyedül egy szerveren, valósággal paranoiás voltam annyira érződött a katasztrófa! Hatalmas mennyiségű tartalom van benne annak aki felfedezni, bogarászni vágyik, ha minden kő alá benézel, minden gépet, levelet megnyitsz hátborzongató történetek állhatnak össze, és szerintem kell még idő rendesen mire tényleg megértjük, megérezzük magát a tényleges játékot. Ma az a mottó- mindent, nekem, most, mert megérdemlem, nehogy már valamit tennem kelljen érte- akik így játszanak, akik rohannak, akik csöcsrezgetőn játszanak azok nem fogják élvezni, van aki mást szeret - miért ne- az mással játszik, jellemzően a gyűlölködők hangja a legtöbb, a leghangosabb ( a megindokolt, értelmes, elzárkózó vélemények nem rage!) ! Akik meg szeretjük ha van időnk játszunk, meg játszunk és játszunk!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robot fűnyírók
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest