Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Szerintem csak részben tudja kiváltani, ugyanis csak kupakért tudsz eladni dolgokat. A nagy értékű ritka legendarykat továbbra is csak csere módján fogják, továbbadni, persze csak az aki tisztában van vele, hogy mi a ritkaság.
Mivel jön a legendary zúzógép, így nem lesz értelme eladni a kukába való cuccokat, hiszen jobban meg fogja érni lezúzni őket. Szerintem főleg junk materialt lesz érdemes venni majd, hiszen abból mindenkinek lesz.
Halottnak én sem mondanám, tény hogy ez a magyar topik elég lapos, de discordon vagyunk elég szép számmal. A mi farmolós csapatunkban, van 1 angol, 2 német, 3 amerikai, valamint egy-egy holland, francia és kanadai emberke is. Úgy érzem azért elég szép számmal játszanak még a játékkal.
-
Úgy vélem, amelyik játéknak 2-3 aktív tag van csak a topikjába, az nem pörög. Bár igaz, szoktam tévedni
Lehet, hogy adok neki még egy esélyt, de nagyon lelombozott ez az állandó teljesítmény ingadozása a játéknak. Indokolatlanul összefossa magát sokszor, amivel az első 3-4 hónapban nem kezdtek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy adok neki még egy esélyt, de nagyon lelombozott ez az állandó teljesítmény ingadozása a játéknak. Indokolatlanul összefossa magát sokszor, amivel az első 3-4 hónapban nem kezdtek semmit.