Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Szerintem csak részben tudja kiváltani, ugyanis csak kupakért tudsz eladni dolgokat. A nagy értékű ritka legendarykat továbbra is csak csere módján fogják, továbbadni, persze csak az aki tisztában van vele, hogy mi a ritkaság.
Mivel jön a legendary zúzógép, így nem lesz értelme eladni a kukába való cuccokat, hiszen jobban meg fogja érni lezúzni őket. Szerintem főleg junk materialt lesz érdemes venni majd, hiszen abból mindenkinek lesz.
Halottnak én sem mondanám, tény hogy ez a magyar topik elég lapos, de discordon vagyunk elég szép számmal. A mi farmolós csapatunkban, van 1 angol, 2 német, 3 amerikai, valamint egy-egy holland, francia és kanadai emberke is. Úgy érzem azért elég szép számmal játszanak még a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Super Mario Maker Wii U + amiibo + artbook (dobozos)
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Részletfizetés. Bankmentes Acer Nitro V 17
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest