Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
válasz
üzenetére
nálam így néz ki
(#233) Deskdiver úgy vettem észre hogy túlnyomó többségben olyan emberek szidják a legtöbb bonyolult szerepjátékot, akik egyszerűen nem értik a mögötte rejlő tartalmat meg a LORE-t.
Egyrész nem is tudnak angolul, másrészt lusták olvasni, valamit nagyon megterhelő nekik megérteni összefüggésében a játék elemeitaztán óbégatnak hogy miért nincs olyan kinézete mint a crysisnak, a doomnak, a wolfeinsteinnek, a battlefieldnek és még sorolhatnám
ezek között is akadnak jó kalandok történetek (már amelyikben) de beltartalomban szerintem a fallout játékokkal csak a stalker tudja felvenni a versenyt
a metro 2033at pont a 2 véglet közé tenném, talán a 3ik része majd elcsípi a fallout összetettségét.
persze ebből a
"aki nem is érti hogy mik a fallout értékei az a leghangosabb"
-szerű esszéből egy egész társadalom pszihologiai értekezletet lehetne írni, szerintem a lényeg benne van az eddigiekben

-
Deskdiver
senior tag
válasz
üzenetére
Egy atomháború utáni világ?
Ne vedd magadra. Általános jelenség.
Komikus egy kicsit ,hogy milyen rövid idő alatt lett elvárás ,hogy készen tálalva kápráztassák el minden egyes évben a minden fantáziát nélkülöző felhasználók tömegeit a játékfejlesztő cégek. Főleg azoktól hallani a legtöbb kritikát akik egy sor kódot nem írtak életükben.
Furcsa visszagondolni, hogy ennek milyen "grafikája" volt és mégis tudtam élvezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest