- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Android dual SIM okostelefonok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Előrendeltem a játékot anno, sokakkal ellentétben nekem bejött, nem bántam meg.. viszont egyéb okokból hónapok óta nem játszottam, gépcsere is volt, most feltettem megint.. a karakterem ugyan megvan, de elég sok minden változott, szeretnék új karit csinálni. Sniper build érdekelne, ha van valakinek bevált (elég sok van a neten, de olyan érdekelne, ami tényleg játszható, nem csak elméleti, tehát ha valaki ilyennel tolja, örömmel venném. Az első karakterem valahogy nem tűnik olyan életképesnek most, mint akkor, ott persze raktam mindenre ami tetszett különösebb hozzáértés nélkül, most szívesebben követnék egy profi buildet. Még mindig a szórakozás a cél persze, nem kell overkill unalom, mert az se jó..

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- Mikrotik routerek
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest