- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Három béta session után (ebből kettőt szerencsére társsal játszottam) azt kell hogy mondjam, hogy nekem valami miatt ez most jobban tetszik, mint a Fallout 4. Aki annak a topikjában megfordult, tudja hogy a 3 és a NV után milyen lesújtó véleményem volt a Fallout 4-ről, aztán ezt most vagy sikerült elengednem, de inkább arra gyanakszom, hogy ennyit javít a dolgon az, hogy társasággal tudom játszani.
Amikor először megláttam a kártyás SPECIAL rendszert, akkor nagyon összeráncoltam a szemöldökömet, de tulajdonképpen eléggé jól kitalálták hogy némi szerepjátékosság maradjon a játékban úgy, hogy könnyen kezelhető maradjon. Tetszik az is, hogy ugyanúgy van lore a játékban (terminal-ok, holotape-ek), mint a single player részekben – kár, hogy ha valakivel együtt játszik az ember, akkor nem minden esetben van idő/mód ezeknek a végigböngészésére, meghallgatására.
Természetesen azért bajok is vannak gazdagon: Xbox One X-en elég rossz a teljesítmény, néhol be-beakad a játék, az pedig hogy képtelenek voltak legalább a fullHD@60FPS opciót választhatóként belerakni, baromi nagy szégyen. A látványvilág elég vegyes, néhol szebb (fények, godray-ek), néhol kimondottan csúnya (objektumok, textúrák, árnyékok és azok hiánya).
A VATS szerintem jelen formájában totálisan értelmetlenné vált, viszont a sima lövöldözés meg nem elég fluid ill. pontos.
A netkóddal is vannak bajok, néha beragad egy-egy tároló tartalmának a frissítése, a másik játékossal való kereskedés ill. team létrehozása nem mindig működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest