Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Három béta session után (ebből kettőt szerencsére társsal játszottam) azt kell hogy mondjam, hogy nekem valami miatt ez most jobban tetszik, mint a Fallout 4. Aki annak a topikjában megfordult, tudja hogy a 3 és a NV után milyen lesújtó véleményem volt a Fallout 4-ről, aztán ezt most vagy sikerült elengednem, de inkább arra gyanakszom, hogy ennyit javít a dolgon az, hogy társasággal tudom játszani.
Amikor először megláttam a kártyás SPECIAL rendszert, akkor nagyon összeráncoltam a szemöldökömet, de tulajdonképpen eléggé jól kitalálták hogy némi szerepjátékosság maradjon a játékban úgy, hogy könnyen kezelhető maradjon. Tetszik az is, hogy ugyanúgy van lore a játékban (terminal-ok, holotape-ek), mint a single player részekben – kár, hogy ha valakivel együtt játszik az ember, akkor nem minden esetben van idő/mód ezeknek a végigböngészésére, meghallgatására.
Természetesen azért bajok is vannak gazdagon: Xbox One X-en elég rossz a teljesítmény, néhol be-beakad a játék, az pedig hogy képtelenek voltak legalább a fullHD@60FPS opciót választhatóként belerakni, baromi nagy szégyen. A látványvilág elég vegyes, néhol szebb (fények, godray-ek), néhol kimondottan csúnya (objektumok, textúrák, árnyékok és azok hiánya).
A VATS szerintem jelen formájában totálisan értelmetlenné vált, viszont a sima lövöldözés meg nem elég fluid ill. pontos.
A netkóddal is vannak bajok, néha beragad egy-egy tároló tartalmának a frissítése, a másik játékossal való kereskedés ill. team létrehozása nem mindig működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 26
- Elden Ring
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- AMD FX
- BestBuy topik
- Egérpad topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12)+ajádnék gyári ASUS táska!
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- Nintendo Switch dokkoló TV dock
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs