Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rászántam magam, kipróbálom. Nem vagyok egy nagy mmo játékos, sőt kifejezetten kerülöm az ilyen játékokat. Hozzáteszem ESO-ban azért benne van 700 órám.
Valami random key-es oldalon vettem több kulcsot is aztán elosztogattam haveroknak valami egy két száz forint volt nyilván azért mert gondolom majd játékban lehet perkálni az extrákért. Szóval beaktiváltam és első gond az volt hogy moddolni eléggé nehezen lehet, azaz az én verzióm valami xbox windows hibrid és valami beteg állat módon alapesetben nem férhettem hozzá a fileokhoz de már megoldottam (youtube segített) és fel is raktam pár ajánlott modot.Mindegy a lényeg hogy kipróbáltam és játszom is vele pár napja mert ahhoz képest amit kiadáskor írtak háát ez nem egy rossz játék. Jó grafika elavult de javítható, gépigény alig van, betöltési idők sem szörnyűek. Nehézség is rendben van eddig. Amolyan casual módon játszom, lvl20 kezdő opciót választottam, shotisat bár esett sniper is és néha arra is átváltok.
Még nem döntöttem el mit használjak annyi féle lehetőség van. Arra rájöttem hogy mindent scapelek, casual csapatot választok aztán megyek amerre látok. Perkekből is valami shotisat raktam be még meg STR-t.
CAMP-et nem építettem még, nem is igazán tudom hova. Gondolom valami olyan helyre kellene ahol sok az alapanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest