Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Nagasabb nehezsegi szinten ad pluszt a jatek? Ugyertem tobb XP-t ad, esetleg erosebb cuccokat dob vagy csak szinplan tobb golyo kell az ellenfelekbe?
Mindjart 40-es szinten vagyok es mar regota semmi kihivas nincs a jatekba, majdhogynem halhatatlan vagyok korlatlan toltennyel. Kezd marha unalmassa valni a jatek egyhangusaga, a kuldetesek total egyformak, a mellekkuldetesek is ugyan oda kuldenek allandoan, mindegy melyik frakcionak veszem fel oket.
Nem mondom, nagyon beszippantott a jatek, nagyon hangulatos, de sok esetben hianyerzetem van. Sokkal tobb kihivast, logikai megoldast igenylo feladatot kellett volna belecsempeszni. Az ellensegek tarhaza is nagyon szegenyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest