- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Nagasabb nehezsegi szinten ad pluszt a jatek? Ugyertem tobb XP-t ad, esetleg erosebb cuccokat dob vagy csak szinplan tobb golyo kell az ellenfelekbe?
Mindjart 40-es szinten vagyok es mar regota semmi kihivas nincs a jatekba, majdhogynem halhatatlan vagyok korlatlan toltennyel. Kezd marha unalmassa valni a jatek egyhangusaga, a kuldetesek total egyformak, a mellekkuldetesek is ugyan oda kuldenek allandoan, mindegy melyik frakcionak veszem fel oket.
Nem mondom, nagyon beszippantott a jatek, nagyon hangulatos, de sok esetben hianyerzetem van. Sokkal tobb kihivast, logikai megoldast igenylo feladatot kellett volna belecsempeszni. Az ellensegek tarhaza is nagyon szegenyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Eljött a Messenger.com vége
- Nintendo Switch 2
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Processzorok Olcsón Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest