Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapoati
nagyúr
-
Nissifer
tag
PS4-ről nincsenek nagy tapasztalataim, pc-n játszom. Ám azt kell mondjam, nálam eddig nagyon jól mentek a Bethesda programok és alapvetően elégedett voltam velük, pedig nem egy erőművön játszom. Pláne más kiadókkal összehasonlítva a Bethesdá-t, azt kell mondjam nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy az ő égiszük alatt jön ki a Fallout 4.
Ezzel a "nagy frame droppok vannak ám. Tipikus Bethesda program." hozzászólásoddal, komolyan mondom olyan hatást értél el, mintha gyomron ütöttél volna. 
-
törölt tag
Király, akkor a lemezes aktiválható Steamen, így nem kell 20000-ért megvásárolnom rendszeren belül, hanem sokkal olcsóbban megvehetem valami boltban. (Bocs, ha ez eddig nem volt nekem egyértelmű, nem igazán néztem még utána ennek.) ODD-m mondjuk nincs, szóval a lemez dobozzal együtt megy a szekrénybe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Éljen.
kár pedig jöhetett volna még +3FPS
akkor már mindenhol meglenne a 25
Ebben a hónapban jön elvileg a CCC helyett az új Radeon Software Crimson, lehet érdemes lenne megvárni, de vár a fene..