Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
SPOILER nélkül
Hazudnék, ha azt mondám, hogy nem tetszik a játék, vagy hogy nem köt le, de közel sem akkor flash egy Fallout 3 + New Vegas után, mint mondjuk a Skyrim egy Oblivion után.
Eddig 40 órát barangoltam, de az hogy egy normális side quest, vagy valami nem "esett le" út közben, vagy hogy nem barangolnak az NPC-k (ok tudom atombomba meg minden) az valahogy "bánt". Nem tudom megfogalmazni pontosan, de valami hiányzik nekem az egészből. Minden bizodalmam a DLC-kben van. Komolyan, pedig utálom Őket. Mármint a DLC-ket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs