- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Én próbáltam, pár napja fent van, úgy vettem észre nyertem pár FPS-t, de nehéz pontosan megmondani úgy, hogy 60FPS lock-on vagyok és 50-60 FPS között mozog az esetek többségében az FPSem. Plazmacuccinak viszont nem segitett [link].
Viszont azt nem tudom hogy Plazmacucci nézte-e a mod ShadowBoost.ini fájlát:
fTargetFramerate - fps you need, shadow draw distance will be smootly adjusted until ingame fps meets this value. If you are playing with vsync or fps lock then you must set this value few fps lower (2 to 5) than your actual fps limit is, otherwise the boost may consider your locked fps as balanced by itself and stop increasing draw distance.
Én ezt beálitottam 56-ra.
(#3197) Plazmacucci: nekem ilyen gond nincs. Próbáld meg az fTargetFramerate-et beállitani a max FPS-ed alá kicsivel. Aztán próbáld meg letörölni a modot hogy tényleg azzal van e gond az ajtóknál.
.LnB szerintem egy próbát azért adj neki, nálam pár FPS-t javult az amúgy is jó érték
Viszont mivel te FPS lock nélkül játszol, az fTargetFramerate-et nem szükséges módositanod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oakley topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Gombászkönyvek egyben
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont mivel te FPS lock nélkül játszol, az fTargetFramerate-et nem szükséges módositanod.