Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz idén iPhone 18
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hát, a Bethesda már csak ilyen. A régi
GamebgyoCreation motornak meglesz az előnye, hogy ezeket a HC modokat már rutinból pár héttel / 1-2 hónappal a megjelenés után beledobják, ha netán ostobán kihagynák belőle gyárilag.gyimper: "Ami engem bosszant, az az, hogy egy fosztogató-bázison tarkón lövök egy rosszfiút hangtompítóssal, a többiek meg csak átlépdelnek a hulláján. Úgy értem, feltűnhetne valakinek, hogy ott fekszik az egyikük."
Igen ez így van, de az a mod ezt is befolyásolta; ha hullát találtak, azonnal átváltottak készültségi állapotba az NPC-k, lopakodó állást vettek fel, és egy ideig kerestek téged. Szóval valahogy tényleg belenyúlt a modder az AI-ba. Nem értem, az alapverzióba miért nem volt ilyesmi, ha egy "egyszerű" modder is meg tudta csinálni (persze ezek a srácok nem ritkán programozók főállásban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest