Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

Hello,

Nem kezdtem még el a játékot (épp töltődik lefelé steamről), csak ma tudtam hozzájutni, mivel nem voltam itthon, ahol voltam ott meg nem volt pc-m, szóval Pip-boy editiont rendeltem meg, a gond csak ott kezdődött, hogy meg is jött, bárcsak ne tette volna.
    Esetleg egy lenyitható összefoglalóra gondolt már valaki, ahová be lehetne tenni a tippeket, okosságokat? Pl. hogy a Pip boy-ba mely telefonok jók és mik nem férnek bele, mint pl a Lenovo Vibe X2. Pedig 5" mobil, de épp nem megy bele, úgyhogy király. Mondjuk én a méretnél a kijelzőre gondoltam, tehát olvasva, hogy 5.1"-ig jók bele úgy éreztem jó választás lesz ez a teló, de maga a telefon 5.5", itt lehet a bökkenő. Aztán belepróbáltam kisebb telókat is, LG L3-ast, de ez túl vastag, ahogy valami Samsung is feszíti a lezáró műanyag fedelet. Egyébként gagyi kínai cucc a PB, könnyen törnek a gombok és gondolom azért esett a választás erre a műanyagra, hogy ne legyen túl nehéz a kéznek, de így sem hiszem, hogy hordanám többet 20 percnél, telefon nélkül felpróbálva is van akkora súlya, hogy nem tudom elképzelni, hogy próbálok WSAD-zni és közben fent van gond nélkül a kezemen.
    A játék már remélem holnap délután jobb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák