- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Kareszovics #2535 üzenetére
Én 15-16 szint fele kezdtem el az Anchorage-t, és 19-es szintem a The Pitt-et. (A Broken Steel valamiért nem akart menni...) Szerintem csináld meg őket a főküldetés előtt, mert utána már nem tudsz visszamenni, csak ha visszatöltesz egy korábbi mentést vagy ha megvan a Broken Steel.
-
Eagle16
addikt
válasz
bandiie #2491 üzenetére
Nekem rögtön berakta, szerintem csak egy bizonyos fészekbe lehet betenni, mert nem az inventory-ból kell átrakni, hanem felajánlja majd, hogy berakod a megfigyelőt, vagy nem csinálsz semmit. Azt tudom hogy jó mélyen van a fészek, és egy csomó leselkedő őrzi, szóval nem egyszerű. Biztos jó fészket próbáltál?
-
Eagle16
addikt
válasz
Kareszovics #2489 üzenetére
Én már az Anchorage kiegészítőt tolom, 20-as szinten arra a képességre tettem szert, hogy ha a V.A.T.S-ban megölök egy ellenséget egy lövéssel, akkor automatikusan visszatöltődik max.-ra az AP
Elég brutálisan lehet vele akciózni
Már szinte mindent megtaláltam a játékban, az ufótól kezdve a nemzeti gárda fegyverraktáráig, de úgy érzem, hogy még mindig vár rám pár meglepő dolog -
Eagle16
addikt
Én most kezdem el az első kiegészítőt, 19-es szinten vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest