- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #4335 üzenetére
Semiképp
! Gondoltam hátha időt spórol neked, azért szóltam. A felrakásuk meg úgy letöltéssel együtt, utánolvasással 15 perc (2 mega össz.)
szerk: ja, az unoff patch 40 MB, azt kihagytam a szórásból, sozfiATHaLON: de hát! De hát! De hát ezzel a szerkóval többet tudok cipelni! Most vettem a szerszámos lánynál! Tyűű, mennyi zseb
! Lehetne könnyebb... picit... egyelőre jó választásnak tűnik
!
A könyvek azok random árucikkek lettek? Vagy elfogy, nem véletlenszerűen dobta be? -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4330 üzenetére
Íjam.. na az még pont nincs
! Hanem Moire szerszáma egész jó fegyver, agyonb@s.. szóval érted néhány embert vele, kijavítom, oszt visszarakom az asztalára. Höhöhöh
!
Hanemám itt jóval könnyebbek a "cuccok". Vaníliában ennél jóóval kevesebbet tudtál cipelni. Meg... áh, sorolhatnám, szóval bizonyos szempontból azért könnyebb. A Market is úgy tele volt pakolva, hogy ihajj... a nehézséget még nem igazán érzem... ezek a raiderek hullanak, mint a legyek, Talon outpostot csak láttam Rivet felé menet, de teljesen jogosan akkorát kerültem, amekkorát lehetett.
Miért kell azonnal Megatonba menni? Nem tudod ott ellátni a sérülést? Vagy kijönnek, azért? A három őrszemnél nem működik a lerakom az aknákat, hájdolva lövök feléjük és hanyattlopózok metódus?Fogy azért a stimpack azért, de a kritikál az itt is kritikál. Fegyver van elég, lőszer úgyszintén, eddig nincs nagy gondom. Elég jókat ütnek rajtam, de ritkán, még minden végtagom (köszönik szépen egyébként) megvan. Szóval TRIAGE még pihenget. Te maxra tekerted az MMM-et?
Nekedisevammá pírszinged
?
Gyps: biztosan figyelmen kívül akarod hagyni az unoff. patch és FOSE ajánlásomat? Igazából nem zavar, csak gondolom játszanál is. Nem kell modolni, ha nem akarsz, én a vaníliát is a FOMM/FOSE párossal játszottam. Hátha műxik nálad is.
Hunork: örülök, hogy megoldódott végül
!
-
HaaS
addikt
Jó, hogy nagy nehezen elértünk innen - azaz hogy tudjuk, hogy a GOTY hibátlan - azon át, hogy a Bethesda fos, egészen az mostmitcsináljak illegális legyekhez. Kicsit tovább tartott, mit gondoltam, volt néhány vargabetű.
Én biztosan nem tudok ezen segíteni. Több játékot vettem eredetiben, ami használhatatlan volt. Röhögtem egy jót és kész. Tovább kell tudni lépni ezeken a hatalmas problémákon.
-
HaaS
addikt
És akkor egyszerre
"Maybe you'll think of me when you are all alone.
Maybe the one who is waiting for you.
Will prove untrue, then what will you do?Maybe you'll sit and sigh, wishing that I were near.
Then maybe you'll ask me to come back again.
And maybe I'll say "Maybe".Maybe you'll think of me when you are all alone.
Maybe the one who is waiting for you.
Will prove untrue, then what will I do?Maybe you'll sit and sigh, wishing that I were near.
Then maybe you'll ask me to come back again.
And maybe I'll say "Maybe"." -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #4306 üzenetére
Nem.
Mondom, akár az Obli és az OOO.
Nem értem miért lenne macerás, ha második szintre lépve, 101-es trikóban, kispisztollyal a zsebben a túlélésre is kell koncentrálni, ha elmászik a térkép legsarkába az ember. Kicsit agyalni kellett, ésszel menni előre. Volt úgy, hogy azon vacilláltam, hogy megvárom az estét, hogy el tudjak osonni két halom bandita között, de aztán találtam kerülőutat. Ez szvsz teljesen normális.
Az alapjáték könnyű, főleg a végefelé. A valósághű sérülések mindig foglalkoztattak, ez az "alszomegyórátésfullazéleterőmvisszanőmindenem" meg lássuk be, röhejes. És az sem zavar, hogy a revolveres gyerek nem mászik ki a placc közepére, és lassan közelítve lövöldöz az open space-ben, hanem azonnal fedezéket keres, ha elsüvít a füle mellett egy 0.308-as.
El tudod találni az ellenfelet, ha értesz a fegyverhez, és el tudod pusztítani így is, ha ez a gondod...Nyugodj meg, tökéletesen be tudod lőni, hogy mi kell neked. Végigjátszhatod a vaníliát is, én is azt csináltam, megérte. Már a különbségek miatt. Ez egy másik játék. Az MMM (is) nagyon jól állítható, mint írtam, nálam is csak standard nehezítések vannak, amelyek szerintük is "recommended" kategória. Az első opcióban állítottam át 1-3-ra, mert nem az volt a default beállítás, amit ajánlott. A többit végignyálaztam, standard "nehezítések" vannak mindenhol. A ghoulok is maradtak 50% feltápászon... a respawn is csak standard... szóval akárhogy csűrjük-csavarjuk, nem őrült nehéz. Nagyobb kihívás, több sikerélmény... fiATHaLON is ezt szereti benne. (Azt nem tudom elég lesz-é neki 500 óra, szerintem cinkes
)
Nem kell hősködni, ha nem jött el az ideje.
Nekem egyébként is tetszik, hogy ha robban valami, akkor már forgok körbe, hogy merre van banzáj, be tudok-e szállni némi loot reményében... közeledsz, erősödik a puskaropogás... áááh... wastelaand
.
Eddig imádtam az éjszakákat. A vaníliás karakter nagyon élt éjjel. Tökéletes volt felfedezni, harcolni. Most meg fosok éjjel. Mert _SÖTÉT_ van. Felkapcsolom a pipet, hogy mi van előttem, aztán gyors kikapcs, húúúúnemvettészresemmidejó, kushadok és megyek tovább. Olyan, amilyennek lennie kell - én nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a modokkal, zseniális munka mind. -
HaaS
addikt
Értem. Akkor jó játékot
!
fiATHaLON: felment a DCInteror is, megtaláltam természetesen.
Első kanyarral elmentem Rivet Citybe bobóért. Hát mókás út volt... estefelé indultam, a töksötétben. A visszaminősített káegyest már az elején megdolgozták, hazaküldtem. Aztán nagy örömömre belefutottam egy Bradörbe, akit toltam magam előtt, így felszedtem egy csomó érdekeset. Volt perforátor is, csak nehéz volt, leejtettem. (Halkan megjegyzem, hogy az igazi Perforator az unique weapon, szerintem nem ez a dögnehéz izé.) Volt minden, sziklától szikláig sprintelés, hatalmas kerülőutak, leginkább nagy hájdolás. Egyszer beszorultam két nagyobb banditacsoport közé. Eléggé izgultam, de megoldódott.
Szóval peersze, hogy megérkeztem. Hállelújáh! Már van fegyverhez extended ammós fityfeném is, bezony. -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #4297 üzenetére
A FOSE úgyis kiiktatja azt a lájvos szart, egyébként is alap a modoláshoz
.
Az unoff patch-et is rakd fel, nekem mondjuk anélkül is egyetlen fagyással ment az első végigjátszás (90 óra alatt 1). Hunork, nálam ment a GOTY, hibátlanul. Nem igazán értem, hogyan tudnánk segíteni.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4194 üzenetére
A "Na, ha érdekel valakit." című irományodra visszatérve: remélem
!
Összességében, ha most úgy átgondolok mindent, akkor nem írnék semmit, mert nem találok szavakat. Bődületes... minden elismerésem azoké az embereké, akik ezt így, nekünk, akkor és most, meg még mindig.
Szóval modoltam. Khm... ja. Úgy... egész jó.
Na de hogy valami értelme is legyen a hsz-nek: két dologban voltam biztos, az egyik, hogy nem kell semmilyen textúra-izé, meg hogy nem teszem fel a traderes modot, azt a 100%-ra repaires cuccot, mert az már trainer kategória. A legjobb dolgokból kevés van, és vaníliában sem egyszerű feljavítani őket, pláne nem tökéletesre, pláne nem az elején.
Minden más jöhet alapon fent van minden, amit találtam... a FOOK-ból csak 1.0 volt régebbről, össze is szarta magát a compatibility patch-csel, aztán felraktam az 1.2-t, ott meg nem értettem, miért nem látja a FOSE a bsa-t. Aztán persze rájöttem, hogy majd az .esm megteszi a magáét. Szóval most már klappol minden, kezdhetem tökújragondolni a karakter életútját, annyi a változás a perkek közt is. Karizomra is pörkölök, az tuti, alap attribútum lett a Lady Killerhez, aminek már párja is van. Hehehe. Pöööpec.
Egyébként max. nehézség, de MMM-ben csak az ajánlott illetve a standard nehezítések, TRIAGE-ban viszont full.Jó volt az a mamarócs is, tényleg... csak kissé hülyén volt szkriptelve: nem kellett puszilgatni, hanem messzebbről cirógatni, lefeküdt gyorsan.
Szóval:
CALIBR, azt felteszi a FOOK szerintem, nem kell vele pöcsölni.
FOOK: kábé OOO az Oblivionnál, értelmet ad. Alap az MMM-mel, tényleg.
Ironsights: ez pontosan mit csinál? Mert alapból semmi bajom nem volt azzal, hogy kábé arra lövök, amerre érzem (célkereszt). Snipert szinte csak normál módban használtam, nem VATS-ban. Majd jobban ránézek minnyá.
DCInteriors: nem találtam még mög.
CASM: nagy előnye a quicksave slotok számának beállítása (vanília sem fagyott soha travelnél, ki/belépésnél)
Áhh, nem megyek végig rajta egyenként.
A Crosshairt is valami felrakta, külön nem kell keresni.Az Ironsight-ot meg a DCIntet megnézem, a többi a listában az így hirtelen nem izgatott fel
. Szóljál, ha valami nagyon jó közülük! Maszthev vagy ilyesmi! A GNR-t felraktam, A CONELRADot még nem, az előző is plusz 100 szám, meg csomó jó változtatás... tuti nem vesznek össze?
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4282 üzenetére
Jah, lesz ahol nem csak a karizma számít az embernek, hanem a karmája is... párbeszédre gondolok, meg a következményekre.
Hát, vége szakadt. Nem rossz játék, nem mondanám rá, nem. Sőt
Fasza. Egész fasza.Úgy 200-300 órát kihagytam így a gyors finiseléssel... na jöjjenek azok a modok. Nehezedjen!
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4287 üzenetére
Komoly hát... szoktam én viccelni
?
Hanem voltam Lamplightban... mit mondjak, én végigröhögtem. Így Child at Hearttal meg pláne. Már a bejutásnál éreztem, hogy sűrű lesz, aztán volt olyan párbeszéd, amit visszatöltöttem, annyira tetszett. Brutálisak ezek a karakterhangok. Volt már pár eset, mikor nem tudtam figyelni arra, hogy mit mond... pölö ott van Carol. Na Carol hangja is 100%. Tökéletes.
-
HaaS
addikt
Megmosolyogtam, ahogy Paladin Cross nemes egyszerűséggel bebattyogott a budiba, majd hörpintett egyet a vécékagylóból.
Adtam volna inni ha kér... na mindegy.
Ryder62: én passzolom, XP.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4282 üzenetére
Ja, lehet, hogy nem is olyan rossz játék. Még próbálom.
Örülök azért, hogy visszacsöppentem, mert a végefelé már nem tetszett "odaát". A szkilleket is megcsavarta, nem értem, de mindegy.
A szkillpontokkal már úgy vagyok, hogy beirányzok valami perket, amihez még ötven pont kell, aztán arra gyúrok, a lényegesek rendben vannak. A könyveket csak azért olvasom, mert kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére.Észrevetted, hogy akna hatástalanításánál hogyan számít a szkill? Az elején csak kapkodtam a lábam, manapság meg ráérős, nézem, ahogy csiporog, majd lábujjakkal felszedem
.
Igen, az fura, hogy túl hamar minden elérhetővé válik arrafelé... már a fegyverekre gondolok. Ahogy modokat néztem az elején, jó lehet szerelgetni őket
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4280 üzenetére
Amit feltakarítasz, az igen, úgy is marad. Ami ámbátor üres volt eleve, ezért ki sem nyitod... naa eeeezek szoktak varázsosan generálódni újra belépésnél!
Sziszifuszizzál csak, ha van kedved hozzá, naná
!
Rákerestem, hogy tisztán lássunk:
"There are also general Charisma checks in dialogue with some characters, in addition to Speech checks." Szóval vannak karizom csekkek, de nem általános a dolog. Ingom sincs, hogy mikor kinél mennyit számít, deee nincs sok értelme, úgy tűnik. Nálam is csak négy volt a perkek miatt, bobival 5, plusz a cuccok és a pia.Szép a perforációd, megnéztem azt is
...itt is bejött néhány hipiszupi fegyver, páncél, de inkább elraktam őket a szekreterbe... valahogy nem illenek a képbe.
-
HaaS
addikt
Visszatértem kilotonba (hosszú idő után), két fegyverrel lettem gazdagabb, az egyik nagyobb poén mint a másik
! Ráadásul még használhatónak is tűnnek.
SPOIJLER! JAJJ! NE NÉZD MEG! [link] Ezen nagyon röhögtem!Szereztem egy harmadikat, repairelni hoztam haza, tuti nem lesz belőle még egy. Bár nem "neves", mint egy pár, de túl erősnek tűnik, hogy normál cucc legyen
!
fiATHaLON: jól csinálom? Furdal
?
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4273 üzenetére
Na, csak lesz egy harmadik háesz is... megint kimaradt ezmegaz. Nézzük a jó oldalát, a hosszúakat úgysem olvassa el senki
!
Szóval... az egyes karizmod. Szóba állt veled valaki 1000tonnában
? Nekem az az érzésem, hogy karmod ide vagy oda, megszólításnál számít, hogy milyen a stat. Nem százas, de úgy érzem, hogy igen. A benyomásom az, hogy megszólításnál simán kidob a párbeszédből, hiába közelít a kamera, ha nem vagy elég izmos. Valaki cáfol majd, ha tévedek. Ergó megoldások/kvesztek sem jönnek be.
Na meg akkor neked kimaradt a Lady Killer meg a Child at Heart is, amit megértek, mert túlélésért küzdesz, de nekem nagyon tetszettek. Ha jól tévedek, négyes karizom kellett mindkettőhöz.Addicition: te mit találtál? A doki? Akkor enyhe spojlerszaggal kijelenthetem, hogy a lakás felcicomázva újabb lehetőségeket ad. Van amit érdemes az elején megvenni, mert az hagyján, hogy segít a nehézségeken, de "dolgoztatható". Remélem így elég ködös
! Mondjuk én az összes berendezés szetet is megvettem legalább egyszer, mert érdekes dolgokkal rendezi be a lakást...
Ha annyit alszol, amennyit én, akkor szép lassan már ébredsz
!
-
HaaS
addikt
válasz
Elképzeltem az arcod, mikor rájössz, hogy ha visszamész ugyanarra a helyre, akkor az előzőleg üres (ki nem nyitott) tárolókba újragenerálja a cuccokat... húúhhuhuhuhh...
!
Szóval minden helyet legalább kétszer, de inkább háromszor kéne körbemásznod
! (Hacsak valami modulátorod nem változtatott rajta!)
-
HaaS
addikt
válasz
Én azokat gyűjtöttem csak nagyon, amikről úgy gondoltam, hogy valamelyik legó összetevői. Hiszen mondjuk a motor benzintartálya előbb kellhet, mint mondjuk egy zöld tányér. De ezeket is csak addig, amíg meg nem untam. Na jó, bevallom, mindenből van legalább 3, tányérokból is
.
Van ami erősen fogy - frag, mine alapanyagok - a többi nem izgat.
Mondjuk vannak ritkaságaim is, de arról majd később! Nem voltam még Lamplightban, de érdekes lehet... "boldog 16. születésnapot
"!
Én még mindig nem tartok ott, ahol évekkel ezelőtt
.
Moirának érdekes Bobbyheadje van, akkor lenne még durvább, ha neki is lenne külön szekrénye, hogy oda állítsa ki a begyűjtött darabokat! Lehet, hogy ez lesz az első modom... csak be kell rakni ugyanazt a pultot, ami a játékos otthonában van, oszt jól megszórni mutánsrúzsos kupakokkal.
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4270 üzenetére
És hol tartasz, mit csinálsz éppen?
Ryder62: hja.. van mit csinálni... szerintem fiATHaLON kolléga is feladja a mindent hurcipásszunk verziót, annyira sok a helyszín és a tárgy.
Hehh, erről az jutott eszembe, mikor egyszer túlcsordult a batyu, aztán annak rendje és módja szerint bepakoltam mindent egy ládába, ahol éppen tartottam... mittudoménhol, lényegtelen. Szóval beleraktam a lézert, a sznájpert, az armort, csak a raktározni való maradt nálam. Elvégre logisztika van, minek hordjam oda-vissza üresben. Na, nem olyan jó ötlet ám, mert mikor kiléptem a szabadba három darab gyorslábú Tallon táncos fogadott, ropogós zenebonával.Gyps: te modolsz? Nem kezdted végül? Avagy dolgozol nagyon?
fiATHaLON: hallod, olyan perkek jönnek elő párbeszédek közben, hogy csak lesek! Mikor lesz már zsenánt fehér parókád, szólj! Ott majd röhögünk
.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4265 üzenetére
Már lefociztuk a bonyolultnevű kollégával, teljes a békesség... csak beszélgetni akar
! Bocs-bocs, marhulok mindig... ejj...
Na akkor. Megnyugodtam kérlekalássan, hogy nem hagytam ki a perest.Vaníliásan. Meglátom, kiszagolom, aztán vagy a háta mögé lopózok és feltolom neki a csirkebabot (=sishkebab), vagy fejbelövöm valamivel... legrosszabb esetben lerakom az aknákat, és teli torokból ordítok, hogy vegyen észre, aztán leülök nézni ahogy fut felém és szétszakad.
A főgonoszok azonban elsőre mindig meglepnek, sok a hápéjük (=életerő), meg irtó köcsögök (=agresszívabbak) is, lóbálják a hatalmas végtagjaikat, hörögnek, kiabálnak meg tüzet gyújtanak az ujjukkal, szóval azok borzasztóak, apám. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4261 üzenetére
Nyihogok!
Akkor - hajólértlek - mégse mennyek a románokhoz fölöslegesen-e? Merazaper? Megmerakkor már mégis megloptam a románt? Értem? Igen?
Nem szabad elaprozódni! Csakazarányt nézd! Legjobban akkor jársz, ha már pénzgondok, ha nukkecappos találatra, meg ammonésön találatra perkelsz. (Nulla tömeg.) Utoljára csak most nem győzöm igazán hangsúlyozni, mennyire mindegy, én sajnálom rá a perket. Meg jobb cuccokat lehet találni, mint venni. Tele van a szekrényem 10 fegyó/típus, minden armor-ból legalább egy, de inkább 5, mert már lusta vagyok elmászni vele a vásárba. Mire kell a pénz? Repairre?
Mondjuk van amit érdemes, az szentigaz. Tökazelején van egy sznájper, aztán sokáig semmi... azt érdemes kipofozni. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4259 üzenetére
Milyen érdekes lenne, ha azt mondanám, hogy igen, közbe' meg nem. Illetve részben nem. Szóval igen, de nekem strength volt, a perces hahahah, az már rééééééééééégees réééééégen mögvóóóóóóóót... szóval nem vesztettem semmit, csak egy sörnyi erőt. Mert ám érdemes magadnál tartani alkoholt a +10 teherbírás miatt, mikor viszed haza a cucct.
De már így is túl sokat mondtam. Szóval röviden:
Igen
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4257 üzenetére
Azám
!
Nem. Paladintól kezdve már minden szirszar voltam, még Orbán Legenda is. Fel is röhögtem.
Ez a karakter naon jó. Csak könyvet lopok, mert jó tudni... azt mindig. Itt nem olyan vészes a karma, elég nagy a "tehetetlensége", csak az elején figyeltem rá. Hogy a megítélésen kívül? Hát igen, vannak különbségek.
A pézzel már nem tudok mit csinálni, feladtam a tradinges beöltözésemet is, annyira mindegy. Talán számít a kereskedőnél... akikkel közelebbi (kveszt) kapcsolatba kerülsz, azoknál mindenképp alakítható az ár... de mondom, igazából tökmindegy.
Kveszteknél már más a helyzet, ott van, ami "nem megy". Egyet biztosan tudok, azt felfogtam, de nem néztem utána, miről maradok még le.Arefuban? Nem tudtam, nem próbáltam zsebelni őket, olyan szerencsétleneknek tűntek. Egy másik bóvliheadet is csak tegnap vettem fel, 1000tonnában
. Mindent kinyitottam, amit lehetett.
No majd megnézem a románokat megint...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4254 üzenetére
Ha most azt hinném, hogy ugyanarról szeretnénk beszélni, akkor azt mondanám, hogy az Rivet City, b+! Lent délkeleten. Mivel nem hiszem, ezért a román falucska (Arefu) famíliájának megtalálásához kívánok néked jó egészséget. Ősi román família, hehehe...
Közben rájöttem, hogy te nem Csicska Bobról beszélsz, ami nem káros. Akkor az gondolom megvan. A csirkés kebab (
) az fontos. Én szeretem... pláne ha piromániás is vagy, na úgy nagyon jó.
Mondjuk azt sajnálom, hogy behájdolom a lángot is a pengén... ha már meg tudták oldani, hogy pipbojjal ne legyen olyan egyszerű rejtőzködni, akkor nem értem, milyen probléma merülhetett fel egy közepes méretű fáklya esetében, pöllö csirkebab... biztos van rá mod!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4248 üzenetére
Jól van, én direkt nem néztem meg, csak elolvastam a faultos kilépésnél az összes perk leírását az első szintlépésnél, oszt kialakult a mitakarok.
Na, akkor legalább téged nem érnek úton-útfélen meglepetések... ezek a talált tárgyak/perkek kicsit felborították azért az attribútumos elképzeléseimet. Szóval ott is van pár fölösleges pont, de most valahogy annyira nem szúrja a szemem.
Próbálkoztál már roguelike játékokkal
? Az a karakterfejlesztésről, helyismeretről, meg a lootról szól, és az újrakezdés a játék szerves része. A mai felhozatalhoz képest jóval nehezebb persze, főleg az elején. Ott a szarul fejlesztett karakter halálra van ítélve, csak az időpont kérdéses. A sok újrakezdéssel pedig kialakul egy valóban életképes, jó build. Az F3 túl hosszú ehhez, de megpróbálhatod ironman módban
!
Jaa, jaaa... igen, az érdekes volt, hogy az elején nekem is befért egy intense traininges attrib növelés, mert nem volt más értelmes-vicces. Aztán persze rövidesen kiderült, hogy másikra kellett volna pakolni, de mindegy. Később nálam nem jött a képbe. Kezdenek kimaxolódni a szkillek egyébként (lvl15), rengeteg a könyv... kb 60-at olvastam el eddig, comprehensionnel.
Egyedül a karizma lehetett volna magasabb, többször volt olyan érzésem, hogy nem jön be az összes kveszt, vagy nem tudok mindenkit kidumálni, hiába hoztam be a két szövegelős perket mellé, meg hiába sexy dressben kezdem a dialógusokat, egy sör után. Persze csak a közemberek arcába lehellek alkoholgőzt... tudóstársaimhoz fontosabb a tízes intelligencia
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4239 üzenetére
De tényleg! Hájdoljá'! Idézek:
"Estefelé a fények már olyan nyugodtak,
az ablakot feltekerem olyan lehűlt a levegő
kiégetett leszívott ez a nap is,
csak úgy szevasztok tekergetem a rádiót,
motyognak mütty-mürütty mindenütt, kis balfasz tinók
már mióta pedig hogy 5-ösben hajtok,
sehol egy falu vagy akár egy város,
hazafelé mikor érek én?
Hirtelen fékeznék már 1 vad miatt,
s mondhatnám a k*rv* *ny*d végre,
de nincs okom rá, és semmi másra,
éjszakai suhanás egyedül, ez nagyon pazar...
Nem hiszem hogy felvennék egy stoppost,
pedig elmegyek egy mellett épp pont most,
ááááááááááááááá ez nagyon pazarr
ez nagyon pazarr háááá"Minden szava igaz: posztapokaliptikus flatoutos anyag... estefelé már a raiderek is alig vesznek észre, pedig ott guggolok előttük, ötösben. Ha megfordulnak egyből zsebelek, aztán akciópontokból kap egy sneakcriticalt a siskebabbal. A deathclaw nehéz. A mutánsok meg olyan süketek meg vakok, mint az atom. Heh, frappáns... na mindegy, szóval nyomjad a stealthet, van rá (később) perk is. Émmá a robotokat is csak úgy kezelem, hogy kikapcsolom hátulról, aztán tetszés szerinti fegyverrel szétszerelem őket. Éppen most toltam feljebb a nehézséget.
Meg mit akarok mondani, ha lesz újrajátszás belőle, modos, akkor görényasszonnyal nyomom, überbrutálnagyonnehézen, kezdek kíváncsi lenni a különbségre. Addig meg most jól megnézem, hol vannak a bobbyheadek. -
HaaS
addikt
válasz
Kassadin #4235 üzenetére
Nekem 60 óra után volt az első.
Goromba voltam, egy merész ugrás után 5 mp hosszú zuhanás közben pörögtem izomból a sok dpi-s egeremmel, mint a ringlispíl. Úgy gondoltam, hogy élvezni fogom. Ez be is jött, csak fagytam egyet a vízbeérés előtt.
Fehérholló: áhá, extrém nehézségen játszod!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4223 üzenetére
Hehehhe... de egy csomó mindent tanulhat belőle... "látod milyen jó, hogy a papánál van metrójegy és így a békávésrobotbácsi nem lövi szanaszét a lézerpisztolyával"
?
Hmm... az egyik legérdekesebb érzés akkor kerített hatalmába, amikor elmondattam az egyik házirobottal a halott gyermek csontvázának az esti mesét. Ott álltunk én meg a robot, a bal karomon világító pislákoló fénynél... és néztük a csontokat. Néha odasandítottam a robotra, az meg mondta, mondta, rendületlenül. Posztapokaliptikus életérzés 100%.
-
HaaS
addikt
Közérdekű!
Tudom, hogy mindenki profi, de el ne felejtsétek használni az F1-F3 és 1-9 gombokat! Sook-sok kattintást spórol!
fiATHaLON: Hát ültesd oda őket a tírgyödre, úgy játssz!
Fatmannel jönnek??? B+!
Itt az első Talonos találka is ordítvamenekülésbe csapott át... szerintem ott a Marktnál meg direkte rak be valami borzasztó erőset, mondom én ott egy félig leamortizált Deathclaw-ba futottam bele... csináltam is belőle szép kesztyűt!
Ha ennyire nehéz, akkor gondolom te is a sneaking-critical kombatos vonalra hajtasz majd, explosive-val... nekem ezek a mutánsok nagyon erősnek tűntek először... de már jobb
!
szerk: jah, az amortizált fegyók: szeeerintem az úgy van, hogy szintnek megfelelő a loot, így alacsonyabb szinteken, ha jó is a fegyver, akkor lehúzza a kondícióját, hogy nehogy már akármi legyen. Szóval érted csak aszondom, hogy lehet, hogy eredetileg is 3-4%-os volt
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4209 üzenetére
Azé' kicsit összefostam magam a Behemoth belépőjétől
! Lebénultam néhány másodpercre, aztán a "Psycho-zis" (ééérteeed) után a hazai gránátok megdolgozták!
Próbáltam arrébb vonszolni, meg megfordítani: esélytelen
. Épp a kezét-lábát tudtam kicsit mozdítani, ízületnél kicsit hajlott, oszt ennyi...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4204 üzenetére
Nekem nem tűnik könnyűnek normálon sem
!
Lehet, hogy jobb lenne killerembert fejleszteni, de engem jobban érdekel, hogy minden ládát kinyissak, minden gépbe betörjek, na meg hogy ne veszítsek skill pontot (akár PA). 23 SP, max., amilyen hamar csak lehetett, egyedül tán egy könyvet olvastam el Comprehension nélkül... még a kezdő vaultban. Szóval eddig max -1.Szóval töltögetek így is, rendesen.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4201 üzenetére
Nem, nem is fogok. Tökéletesen működik, egyszer sem fagyott (vanília). Van "microlag", de engem nem zavar. A videokártya az bírja a nyüstölést, szeretem. Na meg ez egy régi játék azért... gondolom az összes moddal már összeszarná magát a gép, de nehezen hiszem, hogy hónapokig képes lennék ugyanazzal játszani. Szóval szinte tökéletes... egyedül akkor szokott sokáig menteni, ha a pusztában olyan helyre tévedek, ahol sokezer a bandita.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4194 üzenetére
...szuperkúl! Köszönjük!
Éppen azon gondolkodom - most hogy így kifizettem rahedli lét a kereskedők upgrade-elésére - hogy mintha az egyik neve ismerős lenne. Asszem őt találtam meg egy közepesen elfáradt Deathclaw mellett az első kvesztnél, a szupermarket bejárata előtt. Pont fegyvereket árulna... szerintem meghalt a játék legelején
.
A Kockás az mindenképp érdekel majd... ha meg nem unom addig.
A nehézség nekem így normálon elég... így is meglepődök néha. Tök Morro-fíling volt, mikor kiértem a szabadba... csak ugye itt nincs az az elqrt fejlődési rendszer... -
HaaS
addikt
Na, azért sikerült semmit nem aludni... üt még mindig a játék. Épp a hangyakicsinyítős projekten dolgozom, az anyahangyát masszírozom a tízes intemmel.
Csak az antennát, hogy meg ne sántuljon!
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #4187 üzenetére
Már mondtam neki én is, csak "elkalandoztunk". Aszonta, hogy:
"Fallout modokat kitaglalom, amint lesz egy kicsit több idő rá."
Ennyit sikerült kihúzni belőle. Mindenesetre addig legalább összeszedjük, ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest