- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enélkül a windows live izé nélkül nem lehet pecselni? Mer akkor az enyém bizony pecstelen marad. Ien nyommer programokat nem engedek a gépre...
-
-
válasz
DerStauner #1649 üzenetére
Persze, de ezt már írtam. Itt a linkje.
-
válasz
DerStauner #1647 üzenetére
Passz. A németet sem úgy hirdették, hogy ez meg az hiányzik belőle, csak a játékosok észrevették a nyilvánvaló különbségeket.
-
válasz
DerStauner #1644 üzenetére
Az tutti, hogy csak a telepítő német, azt hittem arra gondolsz. Ha a játék német nyelvű verzióját szeretnéd megvenni, akkor szentem max vmi német webshopból tudsz rendelni, nem hiszem, hogy itthon forgalmaznák. Emellett a német verzióból egy csomó jelenetet "kivágtak", szal semmi fröccsenő vér, meg szállingózó agycsimbókok. Igaz, van hozzá egy 1.2GB-os patch, amivel visszakapod ezeket a "látványosságokat".
-
válasz
DerStauner #1642 üzenetére
A játékban nem lehet nyelvet választani, csak telepítéskor, de ha el akarod indítani a telepítőt, az automatice le szeretné szedni a feltelepített játékot.
-
válasz
ScouserHUN #1595 üzenetére
VLC van fenn, nem használok semmien codec pack-ot. De, mint írtam, ha az eredeti CD helyett crack-kel indítom, semmiféle fagyás nem tapasztalható. Ami ugye egy vicc.
-
-
válasz
BigBadPlaYeR #1581 üzenetére
Ezek elég jól le vannak írva a játék mellé csomagolt Túlélők Kézikönyvében. Zárnyitás egyébként itt is le van írva.
-
válasz
fiATHaLON #1579 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Nincs gond az angolommal, de érdekel, hogy a sok szójátékot (pl. Moriarty-nál) hogy fordítják le.
Azt írták egy kis papíron a játék kis uzsonnás dobozában, hogy ha megjelent a magyar verzió, akkor bemasírozok az eredetivel, és cserélik. Erre is kíváncsi leszek.
-
válasz
fiATHaLON #1572 üzenetére
Ezért ne rakd újra, itt egy default.ini (javasolt a jövőben módosítás előtt másolatot készíteni róla
) Megnézheted a videót is, ON topic.
Amúgy ugrid tudtommal 11-ig van értelmezve, szal a 18 az 11 volt valszeg.
Fegyvert eltenni úgy lehet, hogy hosszan nyomod a Reload-nak beállított billentyűt (nálam az egyik oldalsó egérgomb, de ez mindegy.
)
-
válasz
fiATHaLON #1567 üzenetére
Én csak az ugridstoload-ot tettem 9-re, és teljesen jól el vagyok ezzel a beállítással. Driverben mindent applic. control-ra tettem, launcherből meg megy a 8xAA, 15xAF, 1600*1280-on. Nem tudom, mien VGA-val nyomod, de nekem a 4870 húzva nagyjából elboldogul így, mellette a Yorkfield 3.6GHz-en ketyeg.
Egyébként egyre jobban tetszik a játék, bár megjegyzem az, hogy 2. szinten minigun-os Szuper Mutánsok rohannak le, egy kicsit durva.
-
Tisztelettel csatlakozom egy CE pakkal. Egyelőre tetszik a játékmenet, ami nem meglepő, mivel FO1-et imádtam, és a mai napig tolom a notimon. A grafika mondjuk elég gagyi még 1920-as felbontáson, 8xAA 15xAF, plusz driverből minden egyebet feltolva, és mindent maxra húzva is, de majd a katt által ajánlott oldalt feltúrom néhány látványjavító kiegészítőért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest