Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabomihaly2
csendes tag
válasz
xsjado93 #202 üzenetére
Én szorgalmazom, hogy készüljön összehasonlítás, javasoltam is pár kommenttel feljebb.
Ítélhessük meg objektívebben, mert azért elég sok anyag elérhető más gyártóknál is, persze azt írnak bele, amit akarnak, de a címben említett cégre is ez ugyanúgy igaz.
Azonban ha valaki elnevezi magát fairnek, erre felépít saját maga egy nézőpontot, fogalomrendszert és nem tudom ezt másokkal összehasonlítani, addig ezt marketinginnovációnak hívják.
-
kchris78
veterán
válasz
xsjado93 #181 üzenetére
Miért feltétlenül csak a felhasználó kötelessége magát ezzel megszivatni? Ezt a gondolkodást nem a felhasználók találták ki hanem azok a cégvezetők akik szépen lassan a 80-as évektől kezdve kezdték felismerni hogy lehet keleten éhbérért dolgoztatni aztán extra profitért visszahozni a legyártott mindent (ruhát kütyüt stb..). Addig volt nyugaton volt legyártott minőségi, hosszú távra tervezés, mind pl autóban vagy technikai eszközökben. Emlékszem gyerekként a behozott Grundig meg mindenféle tvket videókat tartalmazó ujjnyi vastag reklámújságokra, BMW újságra. Az azokban lévő eszközök nem avultak el 1-2 év alatt... Tönkre se mentek 10+ év alatt sem. Az állam meg szépen asszisztált ahhoz hogy a multik elhordták az ipart.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest