- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz
Rhino666 #109 üzenetére
"Amúgy meg rohadtul nem a végfelhasználó dolga/felelőssége/kötelessége volna a fenntarthatóság biztosítása, erre a cégeket kell törvényileg szabályozni."
Egyetértek veled. Ennek valahogy magától értetődőnek kellene lennie. Amit már törvényekkel kell kikényszeríteni az a legtöbb esetben olyan is.
-
Gargouille
őstag
"Már bocs, de aki nem ár/érték arányban gondolkodik, azt úgy hívják hogy balek...
"
Már csak az a kérdés, hogy mit értünk "érték" alatt. Mert ez elég sok mindent takarhat, a teljesítménytől kezdve az ergonómián, megbízhatóságon, strapabíráson keresztül a design-ig vagy a biztonságig, szóval sok minden lehet ún. "érték". Melyikre gondolsz? -
Izland`
tag
Hasonló elgondolásból költözteti a gyártást nagyon sok nyugati cég is a Távol-Keletre, aztán csodálkozunk, hogy komplett iparágak húzzák le a rolót Európában is..
Mint fogyasztó neked ez először előnyös, mert olcsóbban veheted meg egy darabig az adott terméket, de hosszútávon nem biztos, hogy a nyertese leszel mindig ennek a mentalitásnak európaiként. -
secretgarden
aktív tag
Szerintem elsősorban nem a szerelhetőség drágítja meg, meg talán nem is hogy EU-ban van összeszerelve, hanem a gyártási volumen. Minél kisebb szériában gyártanak valamit, annál drágább, márpedig ebből szerintem nagyságrendileg kevesebbet adnak el mint Samsungból, Xiaomiból, Apple-ból stb.
Nekem amúgy bejönne, a teljesítménye is elég lenne, de azért kicsit lehetne olcsóbb, és a 30W töltési sebesség nekem túl lassú. 20%-al olcsóbban, 80W-os töltéssel szerintem vennék egyet és megtartanám 6-7 évig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest