- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyibur
tag
válasz
hallerlaller #222 üzenetére
Szerintem meg nagyon is túlárazott.De miért is? "Azt pedig nem szabad kifelejteni az egyenletből, hogy ezért a plusz pénzért 2 helyett 5 év garancia jár, ami meg nyilván nincs ingyen és a gyártó beépíti az árba." Akkor ez olyan áru kötelező, kierőszakolt megvásároltatása, amely talán nekem nem is kell, mert miért is kellene, ha "olcsó" az alkatrész, amit magam tudok cserélni, s magam fizetem magamnak a szerelő műhelyt, a fűtést, világítást, szerszámokat, a munkával, összeszerelési ismeretek elsajátításával eltöltött időmet, stb. A Huawei Mate 9-et, Mate 20-at, Mate 20 5G telefonokat vidáman használjuk, s Mate 20- ra jön még új szoftver 2024-ben, pedig nem mai darabok, mégis korszerűbbnek érzem az ismertetett telefonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest