- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mik vannak most a high end lapokon de nálam az x299-es fullos lapon is van ps/2, igaz csak a kombó verzió nem a 2 portos.
Most gyorsba rákerestem x570-es lapokra am4-nél az egész elterjedt gondolom és szinte mindegyiken van. [link]
De hozzáteszem nem követem az ilyen gémer trendeket.
Miazisten 100k egy tök átlag lap, egy normálisabb meg 200k... na le vagyok maradva. Én meg 60k-ért vettem az x299-est mert nem volt alternatíva amin van sok pcie. -
fatpingvin
addikt
a DVI-vel semmi probléma nincs, tökegyszerű és olcsó digitális videójel átvitelre nem kell több.
amit ki kéne végre irtani az a HDMI: így hogy van displayport így teljességgel létjogosultságát vesztett nyavalya, terhelve egy kazalnyi patenttel és jogdíjjal.
én üldözöm ahonnan lehet, ha új eszközt veszek igyekszem olyat amin nincs HDMI.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- DDR4 RAM modulok
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest