Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére

-
-HajTömeg-
őstag
Azt hol tudom beállítani,hogy mások ne lássák az ismerőseimet?
-
-HajTömeg-
őstag
Tele van magyar kommentárokkal az oldal,biztos sokan jelentették.
Az egyébként elfogadható válasz lenne,ha azt írnák : Igen,láttuk, megvizsgáljuk,tájékoztatjuk az oldal létrehozóját,hogy törölnie kell különben... vagy ilyesmi.
De,hogy visszaírnak,hogy szerintük ezzel semmi gond sincs és nem ütközik a közösségi alapelvekbe...
Szerinted meddig maradna fent egy égő izraeli zászló?
Személyesen Zuckerberg törölné 2percen belül.
Vagy Chuck Norris tépné ki saját kezűleg az oldalt... -
-HajTömeg-
őstag
Elég érdekes a facebook etikai kódexe.
Van egy román, nyiltan magyargyűlölő oldal. (anti ungaria)
Feltettek egy képet,amin épp magyar zászlót égetnek.
Nem szoktam ilyesmit csinálni,de ezt jelentettem ,mint sértő tartalom.
Válasz: Megvizsgálták,nem törlik a képet,szerintük ez nem sért senkit
-
-HajTömeg-
őstag
Azt hol tudom beállítani,hogy egy oldal,amit belikeoltam mit láthat rólam?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
cirkus
üzenetére
Szerintem ez rossz megoldás,ugyanis az sem jó,ha nem találnak meg.
Akkor tudják,hogy titkolod magad.
Ha jó benyomást akarsz kelteni,akkor tegyél ki magadról egy vállalható fotót, hagyd nyitva a "kiskutyusom" című albumodat is és mindenki boldog lesz.
Ők is láttak és jól eltitkoltad,hogy valójában totál antiszociális vagy
-
-HajTömeg-
őstag
sziasztok.
mostanában sok kollégám bejelölget, de nem akarom,hogy mindent lássanak,mert annyira nem vagyunk jó ismerősök.
Létre lehet hozni olyan csoportot,amit lekorlátozok és ha visszajelölöm őket, akkor be tudom állítani,hogy automatikusan ebbe a csoportba kerüljenek? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Na,most direkte megnéztem.
Az adatvédelem-tiltás-Korlátozott listaára felvettem egy plusz embert.
Csak a profilképeimet látta (azt mindig külön le kell titkosítani,mikor cseréled), a kedvelt oldalaimat,meg az ismerőseimet.
Semmilyen tevékenységemet nem látta az idővonalon és a profilképeken kívül más képet se látott. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Na az fura mert tegnap teszteltem és a korlátozott listámban lévők szinte semmit sem látnak belőlem. Lehet kombinálni kell azzal, hogy kik láthatják a képeidet. Általában az albumok mellett le lehet görgetni a fogaskereket és be lehet állítani, hogy ki láthatja. Nálam ismerősok, kivéve ez a letiltott csoport.
Viszont profilkép váltásnál mindig külön le kell tiltanom képcsere után, hogy kik ne láthassák, valamiért azt nem engedi alapból letiltva cseréldni. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
sixpack89
üzenetére
Jobb oldalt felül a fogaskereket legörgeted- adatvédelmi beállítások, baloldalt Tiltás és azon belül : Felhasználók tiltása
"Ha letiltasz valakit, akkor az a személy nem lesz tovább ismerősöd a Facebookon, és nem léphet kapcsolatba veled (kivételt képeznek azok az alkalmazások és játékok, amelyet mindketten használtok, és azok a csoportok, amelyeknek mindketten tagjai vagytok)." -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Jobb oldalt felül a fogaskerékre menve legörgeted- adatvédelmi beállításokra mész- baloldalt idővonal és megjelölés és ott tudod még szerkeszteni ,hogy Ki láthat dolgokat az idővonalamon?.
Ami még segíthet, az ugyanez a sorrend,csak a végén az Idővonal és megjelölés alatt található TILTÁS.
NA,ott tuddod beállítani,hogy legyen egy korlátozott listád:
"Ha ismerősöket adsz hozzá a Korlátozott listádhoz, csak azokat az adatokat és bejegyzéseket láthatják, amelyeket nyilvánossá teszel. A Facebook nem értesíti az ismerőseidet, amikor a Korlátozott listádhoz adod őket."Ezt is csekkold le azért,aztán több ötletem nincs,mert facebook olyan baromira megbonyolította ezt az egészet,hogy már én sem nagyon látom át.
Még szerencse,hogy annak idején rengeteg mindent alapból letiltottam. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Kézbesítheti,csak telefonon erről ne kapjak értesítést,ha ki vagyok lépve belőle.
Jelenleg valamiért nem engedi kikapcsolni ezt, így bármikor írnak megjelenik egy kis ikon és egy sms hanggal értesít,hogy írtak.
MOst valami nulladik tpusú találkozások miatt már nem jelez, de azt mutatja mindenkinek,hogy be vagyok lépve telefonon, pedig rohadtúl nem vagyok
Törlés lesz
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Nekem telón csinálja folyamatosan, pedig már töröltem és újratettem, ez valami bug lesz,remélem javítják, mert ha még egy értesítés kapok törlöm és felteszem Friendcaster-t.
Miféle baromság ez,hogy éjjel 1-kor is megkapom,ha írt nekem valami ütődött
KOmolyan döbbenetes,hogy egy ilyen kva népszerű programot évek alatt képtelenek normálisra megcsinálni.
Lassú szr. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
kacsaesokos
üzenetére
Utána azért próbáld meg leellenőrizni,hogy mennyire sikerült letiltani akiket kiválasztottál.
Saját adatlap, jobb oldalt tevékenységi napló mellett görgesd le- Megtekintés mint... és fönt rákatt,hogy "megtekintés adott személyként".
Mert nekem volt akit beraktam az előző módon a listába,hogy ne láthasson, ittt mégis azt jelezte,hogy látja mit csinálok.
Nem egyszerű facebookon adatokat tiltani. -
-HajTömeg-
őstag
Gif képeket be lehet illeszteni valahogy facebookon?
Mármint úgy
,hogy mozogjon is...kacsaesokos !
Esetleg jobbra fent a kezdőlap melletti lakatra menj, ott legördül,hogy KI LÁTHATJA A DOLGAIMAT, ott válaszd a Ki láthatja a jövőbeli bejegyzéseimet? azon belül az EGYÉNI-t és ott megadhatsz egy listát,hogy ki ne lásson "Elrejtés előlük".
Aydan

Köszi -
-HajTömeg-
őstag
MOstanság állandóan megjelenik nálam,hogy "Közelgő események" és nem lehet se bezárni sesemmi,csak jelenteni,ha mondjuk sértő.
Valahogy nem lehet beállítani,hogy ne jelenjen meg az oldalamon?
Mert rohadtul nem érdekel milyen események közelegnek.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Kapanyél
üzenetére
MEGVAN!
A képre kattintva mellette fent van egy ikon.
Itt látható -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok
Facebookon valamiért nem engedi 2 albumom ( pl. portré ) láthatóságát lekorlátozni.

Az összes többi albumnál legörgethető a kis fogaskerék és felajánl mindenféle beállítási lehetőségeket, ezeknél nem.
Mikor rámegyek az egérrel,akkor kiírja,hogy "Youn can change the audience for each photo in this album" ,de sehol sem találom hogy lenne ez megoldható.
Ha belépek az albumba,ott sincs ilyen lehetőség, csak kedvencnek állíthatom be,meg törölhetem, meg jelölgethetek.
Baromi idegesítő,aki tud rá megoldást az írjon please! -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Balázs0916
üzenetére
Csak,ha úgy jelentkezel ki,hogy rányomsz a LOGOUT-ra!
Ha csak simán kilépsz a vissza nyillal vagy a menü gombbal,akkor bejelentkezve maradsz.
Ami még oka lehet,az a facebook messenger program, nekem anno valahogy ez is feltelepült és engem is mindig úgy mutatott,mintha online lennék.
A lényeg, hogy ha a gyári facebook app-ot használod,akkor logout-ra kattintva ki kell,hogy jelentkezzen.
Ha mást használsz,akkor ez a dolog nem lesz ilyen egyszerű, friendcasternél pl nincs is logout gomb
-
-HajTömeg-
őstag
Egyik ismerősöm kérdését tolmácsolom.
Véletlenül sikerült eltüntetnie a bal oldali chatet, ahol kis képekben látszanak a chatpartnerek.
Most jobboldalt van és hiába kattint lent a kis nyilra,hogy HIDE SIDEBAR, nem tudja visszavarázsolni a régi helyére.
MI lehet ennek az oka?
Több gépen is próbálta már és több böngészővel is. (firefox és explorer) -
-HajTömeg-
őstag
Hol tudnék utána nézni,hogy hogy kell egy facebook játékot lebonyolítani? (mármint én csinálnám a játékot egy oldalnak)
Egy szokásos likeolj, oszd meg és köztetek sorsolunk játékot szeretnék lebonyolítani, csak szeretném megtudni,hogy a játék végén hogy listázom ki,hogy ki likeolt és osztott meg.
-
-HajTömeg-
őstag
Nincsenek már letiltható csoportok facebookon?
[link] -
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Eddig,az idővonal előtt volt 3 csoportom.
1: Akik mindent láthattak,közeli ismerősök
2:Akik csak pár dolgot láthattak tőlem
3:Akik max a profilképemet láthatták és ennyiNa,ez az idővonallal feloldódott...
És nem találom hol szerkeszthetném a csoportokat megint így.
Maximum felvenni tudok a csoportba meg ilyenek,illetve valami korlátozott listát szerkeszthetnék,de nem is tudom az mivel járna,mit láthatnának belőlem,megint szeretnék úgy csoportosítani, mint korábban.
Van erre mód?Piftuka
Én Chrome-ot használok és gyors,semmi gondom vele.
-
-HajTömeg-
őstag
Nem tudom ezt olvastátok-e már,illetve mennyire igaz,mindenesetre aggasztó.
Főleg a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest