Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

senior tag

Jelentettem egy szokásos "mi adunk neked banki kölcsön alacsony kamattal küldj nekem barátkérés"-t. És WOW kitörölték. :Y Én kétlem, hogy a FB vette volna komolyan, inkább arról van szó, hogy rövid idő alatt többen is reportolták és egyszerűen átlépett egy előre beállított értéket a reportok száma, eltelt idő és a reportok típusazonossága, ami automatikusan törlődik így. Nagyjából ennyi amit tud a nagy AI. :DD

Szaporodnak szépen az AI tartalmak is és borzasztó mennyien beeszik. Bár vannak bőven emberi kreációk is amit esznek ezerrel. Most jött velem szembe egy kisgyerek tűzoltós videó is. Véletlenül sem fura, hogy a telefontöltő az fél másodperc alatt felgyújt egy fogasról lelógó kabátot, biztosan nem előre bekészített végigitatva alkohollal, hogy így felfut rajta a tűz egy szempillantás alatt, utána vágás és a gyerek elkezdi spriccelni és elalszik nem is a spriccelés irányában. Totál kamu, megrendezett az egész. :U Aztán meg a 2500 komment meg eszetlen mennyiségű like rajta, nem is tudom hogyan bírja a rendszer mikor 30 kommentnél már akadozik. Minősíthetetlen mikor ilyenekkel facsarnak ki likeokat az emberekből. Ugyanez kutyás verzióban is már el lett játszva konyhában gáztűzhellyel, csak ott legalább már többen rájöttek, hogy betanított volt az egész.
    Akinek valóban halt meg rokona, gyereke, állata háztűzben annak forrhat a vére az ilyen aljas likevadász videóktól. :W
    És én még azt hittem az 5 minutes life hack bugyogóból virágcserép a legalja.

Az oldal újrabetöltést nem lehet kikapcsolni, de ez már hónapok óta ilyen, csak gondolom nem az összes felhasználónál vezeték be egyszerre.
    Nekem a telefonon is ilyen, nem is írok kommentet ott, mert simán újratölti, ha lerakom képernyőzárral pár percre és elveszett minden.
    Régen azt mondták a telefonnal van valami, de azóta telefont is váltottam és ugyanezt csinálja az újjal is, ez fícsör lesz náluk.

Új hozzászólás Aktív témák