Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Üdv!
    A napokban végleg letiltott a Facebook. Kb 15 éve regisztráltam fiókot, és akkoriban az ismerősök szórakoztatása miatt mindenféle poénos képeket osztottam meg, és posztoltam. Sokat. Persze egy ideje normál módon használom, benne voltam pár csoportban, a munkahelyi csoportunknak az adminja voltam. Sokszor próbáltam letötörli a régi képeket, de egybe nem lehet, egyesével meg....Lehetetlen, rengeteg poszt. Egy ideje kaptam 3 napos tiltásokat, 10-15 éve feltöltött kép miatt. Aztán most.....Ejnye bejnye, gyermekek szexuális kizsákmányolása szerepelt egy képemen, végleg kivágtak. A 2015-ben feltöltött képen két kisfiú pisil, felöltözve, háttal fotózva. Egy felöltözött kislány előrehalolva figyeli, és valami vicces képaláírás volt odaírva, az thiszem párválasztásról.
    Emiatt kicsaptak. Én ma sem látok bele sem szexualitást, se kizsákmányolást, de mindegy, elfogadtam, oké, én vagyok a hülye.
    Regisztráltam új fiókot, a telefonszámommal, pár napja. Visszakéredzkedtem a csoportokba, meg felvettem a családot ismerősnek, a messenger miatt.
    Semmi másra nem is szerettem volna használni ezt a fiókot. Persze észrevették, pár nap után ma ezt a fiókot is letiltották, hogy kapcsolódik a már letiltott fiókhoz.
    Előkotortam egy mail címet, amit egy ideje nem használok, azzal, és persze a valós adataimmal próbáltam regisztrálni, csak a messenger miatt, asszonnyal és a lányommal így tartom... tartottam legtöbbször a kapcsolatot. Már regisztrálni sem engedett.
    Oké, hogy egy fióknál találtak szabálytalanságot, de akkor nem lehet egy másikat regisztrálni?

Új hozzászólás Aktív témák