Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ok, az én tudásom volt hiányos. A Google szerintem ezt jobban kommunikálja, ott alapban eléd tesz tíz kódot, amit le tudsz menteni és később, ha gond van, offline tudsz használni.
Ettől még a kérdés ugyanaz, hogyan tudok belépni? Ha valaki így járt, hogyan tovább?
Nem találok olyan linket, ahol ez egyértelműen, lépésről lépésre le van írva vagy segítséget lehet kérni. Elvileg az alkalmazás a "Problémára ütköztél" gomb után adna egy felületet, ahová fel lehet tölteni az okmányokat, de ez sem működik...
Ha két olyan azonosításra alkalmas - hiszen eddig ezeket elfogadták - elérhetőségem is adott, mint a telefonszám, e-mail cím, - hiszen jelszót enged is cserélni - akkor miért nincs ezekre alapozva egy végig vihető helyreállítási mód.
A FB Súgó használhatatlan. A fiók visszaállítása családtag vagy ismerős profiljából ugyanoda visz, mint a saját belépési felület, így megint kaptam egy hat számból álló egyszeri jelszót és ismét jelszót cseréltem. Ami után szintén kéri a 2FA kódot.
Tegnap írtam a security@facebookmail.com-ra egy e-mailt, - amiről küldték a hat számot - arra még nem kaptam választ és kérdés, hogy kapok-e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_