Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rjg

őstag

válasz ledgeri #31263 üzenetére

Ok, az én tudásom volt hiányos. A Google szerintem ezt jobban kommunikálja, ott alapban eléd tesz tíz kódot, amit le tudsz menteni és később, ha gond van, offline tudsz használni.

Ettől még a kérdés ugyanaz, hogyan tudok belépni? Ha valaki így járt, hogyan tovább?

Nem találok olyan linket, ahol ez egyértelműen, lépésről lépésre le van írva vagy segítséget lehet kérni. Elvileg az alkalmazás a "Problémára ütköztél" gomb után adna egy felületet, ahová fel lehet tölteni az okmányokat, de ez sem működik...

Ha két olyan azonosításra alkalmas - hiszen eddig ezeket elfogadták - elérhetőségem is adott, mint a telefonszám, e-mail cím, - hiszen jelszót enged is cserélni - akkor miért nincs ezekre alapozva egy végig vihető helyreállítási mód.

A FB Súgó használhatatlan. A fiók visszaállítása családtag vagy ismerős profiljából ugyanoda visz, mint a saját belépési felület, így megint kaptam egy hat számból álló egyszeri jelszót és ismét jelszót cseréltem. Ami után szintén kéri a 2FA kódot.
    Tegnap írtam a security@facebookmail.com-ra egy e-mailt, - amiről küldték a hat számot - arra még nem kaptam választ és kérdés, hogy kapok-e egyáltalán.

Új hozzászólás Aktív témák