Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz krizmo_ #16966 üzenetére

Bocsi de nekem több nő is írt,,,, akkor ez hogy van? :F . Az még nem főben járó bűn ha valaki ismerkedni szeretne egy közösségi oldalon... Az más kérdés, ha ez valakit zavar, akkor meg ezt normálisan is el lehet "mondani" mintahogy alább olvashatod én eltudtam szépen normálisan mondani,hogy nem szeretnék vadidegennel beszélgetni aki csak úgy rám ír, (kivéve ha a sakk csoportból stb de az megint más ha van közös téma) , bár most igazat kell adnom neked, annó engem meglepett, hogy idegen írkált, pont 1 nő ismerősömnek meséltem, és ő azt mondta ő hetente kap üzi hegyeket, mert ez meg az és ismerkednének vele,nyilván ő nekem zt tanácsolta olvassam el mit szeretne az idegen, ha csak ismerkedni, max írjam meg,hog nem szeretném, a legtöbbje ez megérti, tovább lép.

Viszont szerintem még mindig ellentétes kicsit a dolog, mert kapásból ott a tiltó gomb, ha nekem valaki nem tetszik és értetlen max letiltom, de ilyen idegen ismerkedésből nem 1 szoros barátság sőt nem 1szer párkapcsolat házasság is lett, én is ismerek ilyen esetet és a neten is olvastam, szóval én még mindig ellentétesnek tartom ezt hogy a facebook így lép fel bizonyos esetekben, természetesen ha indokolt az más!! De ha valaki tényleg teljesen normálisan ír 1 idegennek , akkor szerintem elégnek kéne lenni a tiltó gombnak,,, és nem mindjárt a facebook legszigorúbb intézkedései.....

(I)A facebook egy közösségi oldal, és nem egy ismerkedős oldal. Azokkal kell felvenni a kapcsolatot, akiket ismersz, és nem új partnereket embereket kell felhajtani... Vannak ismerkedős oldalak is...(/I)

Most őszintén neked csak olyanok vannak a partner listádon akiket személyesen ismersz? Szerintem a legtöbbünk partner listájának a negyede olyanokból áll akit fizikailag nem is ismer életébe nem látta, de pl fészen csoportokból innen onnan bejelölte. Nekem mondjuk a sakkcsoportból kapásból vagy 5 olyan ember van akit élőbe nem is láttam, de bejelölt mert tag vagyok a csopiban.

Új hozzászólás Aktív témák