Hirdetés
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Webes felületen belépve FB-ra, kiválasztottam a chat beállításai között, hogy csak XY ismerősöm számára legyen aktív a chat funkció. Ebből adódik, hogy más ismerős számára nem látható az online állapot, ha belépek az oldalra. Ez működik is. Viszont! Ha az az ismerősöm, aki számára így elméletileg (chat szempontból) "láthatatlannak" kellene lennem, mobilról simán online-nak lát, abban a pillanatban, amikor belépek.Ha ugyanez az ember webes felületről lép be a saját profiljába, akkor az én beállításaimnak megfelelően offline állapotban vagyok. Tehát csak mobilnál jelentkezik ez számomra furcsa jelenség. Infóként megjegyezném, hogy csak 1 PC-ről jelentkezek be Facebookra, munkahelyi, barátnál lévő gépről,illetve mobilról soha (mobilinternetem sincs). Az a célom, hogy akit letiltok a chatről, az minden esetben és eszközről offline-nak lásson. Ebben kérném szíves segítségeteket és nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_