- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Ha valaki bejelöl és én nem jelölöm vissza hanem nyomom neki a "Not now"-t akkor ő kap erről értesítést, hogy én elutasítottam a felkérését?
-
kpal
nagyúr
Szerintetek visszatudják ellenőrizni ha játszok egy nyereményjátékban/regisztrálok és tesóm is játszik ráadásul egy számítógépről ? Ez kizáró tényező lehet IP szerint megtudják nézni ?
-
erikke17
őstag
Jelentkeztem erre az új NewsFeed-re még tegnap de egyenlőre semmi, mennyi idő ez kb?

-
kispx
addikt
Sziasztok,
valakinek megjelent oldalt az alkalmazásoknál a Facebook for iPhone és a Facebook for Android. Nekem a kettő közlőz csak az egyik készülék van és sosem léptem be rajta a FB-ra és az alkalmazás sincs feltelepítve. Mindkét lista üres. Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez? -
rii
nagyúr
másnak nem állt át a facebook chat ilyen hülye buborékos design-ra?
fehéren a fehér - semmit se látok ...
ki lehet ka'cccsolni?
#9390) kispx : jájj'ászták.rva-élet
besz.ptam ... fent van a social fixer - fekete színnel - tehát a betűk fehérek ....
kva élet
de jó h semmi választási lehetőség nincs ))))-.
még ha nem is lennénk birkák, még ha akarnánk is másfele menni, a csapás mellett, ők akkor is terelnek ))))-. (2 sávos timeline al is ez volt) -
Heavyrain
őstag
A Facebook chat mindenkinek átváltott ilyen Iphone chat stílusura? O.o
Illetve lehetséges-e kikapcsolni,mert nagyon irritáló. -
qdak
addikt
hogy irjam...
le nm akarom, kiderul, csak elegem van allandoan szavazzak, szulinapomra nm is ir, csak irja h erre regeljek es h hany emailrol fogok, h lehet vki igy rafeszulve anya letere, ahogy a megszunosbe, ugy ezekben a szavazos nyerosbe sem hiszek. -
Laca1212
őstag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
[Ezze] esetleg?
Vagy amit (#9380) repvez írt. Megjelölés olvadatlannak, ez is működhet. -
repvez
addikt
válasz
Heavyrain
üzenetére
A facebook felirat mellett a duplaemberes ikonra kattintva ahol az ismerősnek jelölésekröl kapsz értesitést, ott vannak a függö kapcsolatk is.
Az üzeneteknél meg szerintem ugy lehet kijátszani a látta fünkciót, hogy van az üzenet mellett egy kis karika annál kiirja, hogy megjelölés olvasatlannak. csak ezt gondolom akkor érdemes elolvasni ha a másik ilető nincs fenn mert olyankor lebukik hogy kijelzi hogy olvastad majd kis idő mulva meg eltünik
-
Heavyrain
őstag
Valaki meg tudná mondani,hogy hol található azoknak a listája,akik ismerősnek jelöltek,de én csak elhalasztottam a visszaigazolást. (függő kapcsolatok,vagy nem emlékszem már mi volt a neve....régen tudtam hol volt,de most nem találom)
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Nem
-
Mr. Erikszon
senior tag
Kitrüközhető-e a chaten az a ,,látta'' cucc?
-
Pikaa
aktív tag
Ott nem,de gondoltam az oldal beállításai között valahol be lehet állítani,de hát akkor nem.
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Facebookon oldalon közétett bejegyzésed lehetséges,hogy szerkeszd valahogy? Mert sehol se találom a megoldást,akkor valószínű,hogy nem lehet?
-
-
Silverr
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem fogja más látni csak a közös ismerősök de annak sem fog megjelenni az üzenőfalán másnak meg főleg nem. Csak ha ránéz akkor fogja látni a közös ismerősőket.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Laca1212
üzenetére
Érdekes...
"Ezt csak úgy tudod eltüntetni, hogy miután visszaigazoltak, vagy te igazoltál vissza, akkor azt a tevékenységnaplóban elrejted az idővonaladról." Nálam eltűnik, de akkor az ismerősök idővonalán sem fog megjelenni? 
Annyi kellene, ha XY-t bejelölöm, az illető visszaigazol, akkor ne lássa más hogy ismerősök lettünk.Ergó ne jelenjen meg senki üzenőfalán sem..
Mert feltűnt hogy nagyon régen láttam már üzenőfalamon ilyet, hogy melyik ismerősöm kinek lett az ismerőse...néha néha egyszer megjelenik egy ilyen..
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak úgy tudod lekorlátozni az ismerőseid láthatóságát, hogy a közös ismerősök látni fogják egymást.
Tehát, adott ismerősöknek csak azokat fogja mutatni, aki közös ismerősötök.
Ha valaki új ismerős lesz, annak az ismerősödnek, aki szintén ismerni, ki fogja írni, hogy te és XY ismerősök letettek.
A "csak én" beállítás meg annyit jelent, hogy csak a közös ismerősöket mutatja meg mindenkinek.
Szóval, teljes mértékben nem tudod ezt elrejteni. Csak azok elől, akikekkel nincs közös ismerősöd...... -
Laca1212
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem ezzel csak azt tudod korlátozni, hogy az ismerőseid közt nem tud turkálni senki. De ha jelölsz valakit és ő visszaigazol az hírfolyamban/üzifalon megjelenik. Ezt csak úgy tudod eltüntetni, hogy miután visszaigazoltak, vagy te igazoltál vissza, akkor azt a tevékenységnaplóban elrejted az idővonaladról.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja, hogy ott van, áááá
thx 
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam nincs is ilyen menüpont
vagy ennyire láma vagyok, hogy nem találom. -
Silverr
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Megnyitod az ismerőseidet majd kattintassz a ceruzára és beállitod ahogy tetszik

-
WhiteWalker
nagyúr
Van olyan beállitás a facen , amiben senkinek nem mutatja kit veszek fel ismerősnek és ki igazol vissza? Az üzenőfalon és máshol se jelenjen meg senkinél...Ki lehet kapcsolni?
-
Eflek
tag
Meg lehet csinálni facebookon, hogy az ismerőseim ne tudjanak megjelölni fotókon?
-
-
bAtt001
addikt
úristen mi ez az új chat design? ezért volt használhatatlan a face 2 napig?? nagyon nem érte meg... ellen mennek a mai design elveknek ezzel a 3d-s izével, már messenger appban is rendes designra váltottak erre weben ezt kell nézni... remélem hamar visszarakják a régit

-
MaciG
addikt
-
-
Köszi.
Arra lettem volna, hogy valaki használja e, és hogy működik.
Mert pl. nekem van listám, és kipróbáltam, hogy betettem egy embert....korlátoztam dolgokat.....de, semmit sem ért, mert minden megmutatott neki..... Szóval ezért érdekelt volna, hogy valaki kipróbálta e már.
Mert korábban a lista is jól működött használtam is....de mostanában, már nem tölti be a funkcióját.
Persze, nem elijeszteni akarok ettől senkit, mert lehet csak átmeneti hiba volt, de akkor is.....
De, majd valamikor ismét megnézem mi van, és akkor ezt is kipróbálom, hogy működik..... -
kispx
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Közben rágoogliztam: [link]
Az FB ezt mondja:
Több olyan bejegyzés, amely tényleg érdekel
Ezzel az eszközzel egyszerűen beállítható a Távolabbi ismerősök listája.A távolabbi ismerősök bejegyzései kevesebbszer jelennek meg a hírfolyamban
A megosztásoknál megadhatod, hogy az „Ismerősök, a távolabbi ismerősök kivételével” láthassák
A távolabbi ismerősök nem kapnak tájékoztatást arról, hogy erre a listára kerültek -
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta megváltozott a chat-em felülete (weben), szövegbuborékokban mutatja a beszélgetést, ezzel alapvetően nem is lenne semmi gond. A probléma az, hogy csak akkor hajlandó mutatni az új üzeneteket, ha ráfrissítek az oldalra. Más is találkozott ilyen problémával? Mostanában egyre jobban szét van csúszva az egész Facebook, kezd használhatatlanná válni...(#9342) krizmo_: eddig fel sem tűnt, most néztem meg, hogy nálam is van ilyen, de nem tudom milyen funkciója van.
-
Üdv,
Ha egy ismerősnél beállítom, a "távolabbi ismerős" opciót, annak van e valami hatása arra, hogy miket lát a dolgaimból, vagy csak egy státuszt jelöl?
-
oliver7777
tag
Hogy tudom beállítani, hogy meghatározott személyek ne írhassanak az üzenőfalamra?
Amit én találtam adatvédelemnél, ott két opció van: ismerősök, csak énKöszi!
-
-
Másnak nincs gondja a FB-weboldali chattel? Nekem most azt produkálja, hogy kb. 1 percenként elszürkül az ismerőseim listája, és az üziket se kapom meg, amíg nem frissítem f5-tel az egész oldalt. Egyébként stabil a net, szóval nem az a gond, hogy állandóan leszakadok (adsl).
Szerk.: kösz, kispx, akkor legalább tudom, hogy nem nálam van a gond.
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Windows 8 64-bit van telepítve. Hogyan tudnám a facebook video call-t megcsinálni rajta?
-
kispx
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Nem, mivel nem tud belépni. Hacsak meg nem adtad a jelszavadat, de ekkor sem jelez, hacsak nem pipáltad be, hogy küldjön bejelentkezési értesítőt.
IP címről való azonosítás azért sem játszik, mert
- egy átlagos embernek az IP címe változik, hacsak nem statikus IPre fizetett elő a szolgáltatójánál.
- egy IPről több ember is lehet (lásd: NAT; és a kolesz) -
trassher
addikt
Sziasztok!
Biztonsági oldalról lenne egy kérdésem. Ugye vannak a felismert eszközök ahonnan bejelentkezel és megerősítheted hogy valóban te vagy az. Itt pl kiírja hogy honnan és milyen eszközről pl Mozilla Firefox. Na most ezen túl a rendszer az IP címet is figyelembe veszi vagy sem? Lényegében arra vagyok kíváncsi hogy ha valaki Firefox-ról próbál belépni a fiókomba akkor azt jelzi majd nekem mivel más az IP cím vagy sem? -
Drone86
tag
Sziasztok!
Még tavaly télen likeoltam a steam facebook oldalát, de soha nem jelenik meg egy bejegyzésük sem a hírfolyamomban. Bármi mást lájkoltam, egyből megjelenik, de a steam nem. Ránéztem a steam odalára, és a tetszik gomb-ból nyíló menüben be van pipálva a "megjelenítés a hírfolyamban" sor, sőt próbaképpen még az értesítések kérését is bepipáltam de semmi hatás. Az üzenőfal beállításai között nincs letiltva, sőt levettem minden tiltást, de így sem látom.
Tudja vki mi lehet a hiba? -
enginev3.0
félisten
Hát nálam most alig megy a facebook, lassú nagyon, chat halott, és a percről percre is
-
repvez
addikt
Nem tudom,hogy milyen egyéb változások mennek most végbe az oldalon,de pár napja az egyik csoportba szervezett ismerősok bejegyzése elzünt.a főoldalon megvannak,de szürve csak azoknak a személyeknek a bejegyzése nem látszik,ezt vissza lehet gozni valahogy?
-
Vasinger!
nagyúr
Ha megnyitom böngészőben az üzeneteket és beszélgetek valakivel addig nem frissül az oldal, mint egy chat ablak, amíg nem F5-özök. Ugye ennek folyamatosnak kéne lennie alapból, de nem az.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Korábban volt róla szó, hogy egy fb-os kép linkjéből hogy lehet visszakeresni az illető profilját. Visszakerestem, de azzal a megoldással nem sikerült megtalálni. Szóval egy ilyen link esetében:
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/XXXXXX_XXXXXXXXXXXXXXX_XXXXXXXXX_n.jpghogy is tudnám megtalálni a profilt? X-ek helyén természetesen számok vannak.
-
Silverr
aktív tag
Már egy fél éve nem használom a Facebook alkalmazást androidon igy nem tudom de akkor még lehetett azon belül állitani a sorrendet. Webben mindig első helyre tett egy személyt aki nagyon zavart még, hogy látom is ott. Sokat kutattam a megoldásra végül rájöttem, hogy appon belül állitható, rendszerezhető, akár új személyeket is oda tehetsz. Ezután a webben már igy mutatta nekem és azóta is igy mutatja. Azt a személyt csak akkor látom ha online van, akkor az utolsó helyeken.Nem tudom ez a funkció benne van-e még vagy mondjuk a messengerbe is benne lehet akár. Lehet majd teszek egy próbát.
-
kispx
addikt
Szerintem senkinek sem a neki megfelelően listázza ki a chat partnereket. Nekem is elég sok olyat sorol előre akivel sosem beszéltem, de azt az öt embert akik miatt regisztrálva vagyok az fb-re, azok szét vannak szórva a listába.
Mivel az algoritmus, hogy mi szerint sorolja be az ismerősöket nem nyilvános azért senki sem fog tudni biztosat mondani, hogy windowsos mobil számít-e valamit. (Szerintem nem)
-
repvez
addikt
Nálam változott a chat ablak,és mindenki mellé kiirja ha online van ,hogy miról netezik zölden hogy web és mobil+ a zöld pötty, viszont a sorrend nálam sincs ugy, hogy az lenne az első akivel többet beszélek.
Olyan is az elsö 10ben van akivel még egyáltalán nem beszéltem .Viszont akivel 2 éven keresztül szinte naponta orákat chatelek az meg csak akkor jelenik meg ha bejelentkezik és nem szerepel állandoan a listában .
Pedig mások akkor is ott vanak ha nincsenek online ilyenkor a mobil icon és az idő, hogy mikor voltak utoljára bejelentkezve.De ennél a személynél ez sincs. Számít az valamit, hogy ő windows mobillal használja a FB-ot?Mert a többi tudtommal androidos.
Jó lenne valami egységes kijelzés, hogy mindenkinél egyformán lehessen látni, hogy mikor mivel lépett be utoljára.Meg mobilon is azonnal frissulne az online kijelzés,mert a mostani verzióba, majd negyed ora késéssel látom hogy valaki belépett vagy kilépett a chatről .Egyébként nálam müködik a script,de az sem jól,mert olyan embert , hogy a 3. helyen aki mégcsak nem is ismerősőm és kb 3x néztem meg az oldalát és a képeit.Visont akivel meg rendszeresen azt meg 20-30. helyen. Egyedül az legaktivabb személyt találta el.
Azt vettem észre, hogy inkább 1 havi aktivitásra még talán jó és nem az eddigi szokásokhoz, talán idővel javul a rendszer.
DE innem már nem lehetne olyan nagy dolog a másik oldali scriptet is elkésziteni, hogy kik azok akik minket néznek a legtöbbet.Kiváncsi lennék rá. -
freaghill
őstag
Hogyan tudnám megoldani, hogy ismeretlenek ne tudják kinagyítani a képeimet?
-
qdak
addikt
csak nalam lett osszeszarva a barat lista?
sima abc sorrendbe 200 erdektelen ember, azt talajam meg koztuk akivel dumalnek? :@
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem pedig ömlesztve..
Én és öcsém az első pár napban jelentkeztünk rá ami nem tudom hány hónapja volt. Azóta is várunk
Van sok ismerősöm aki viszont megkapta jelentkezés nélkül.

, elvileg oké, mert like-tam két oldalt és az üzenőfalamon sem jelent meg a like-lásom , csak tevékenységi naplómba látható
, én meg mindenhol kerestem, de sehol sem találtam
, de amúgy nyugtassatok meg hogy a beállítás jó e úgy ahogy van ahhoz, amit kérdeztem?

Túrom a netet, de nem találok semmit.