- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Nehéz már visszaemlékezni. Nekem is volt ilyen problémám, lásd itt!!!. Valami olyasmi rémlik, hogy a kapott DLC kódokat ismerni kell, (kimenteni pl. txt-be) aztán amikor elindítod a steam-es játékot és bejelentkezik az MS Live-ba, akkor nyomsz egy Home gomb + Reedem Code -ot és beírod a DLC kódokat...
Vagy ha ez nem megy, valahol meg lehet adni a kódokat a MS Live felületen is steam nélkül, le is tölti (nem a steam mappába, hanem a Live könyvtárba), de attól még működni fog, csak nem azonnal, hanem bizonyos eredményeket el kell érni (vagy mit tudom én már) hogy lásd őket.
Ha nem boldogulsz akkor jobban utána nézek a Prohardver levelezéseim között. Viszont ha virágbolti a cucc, akkor valószínű az én megoldásom nem lesz jó neked.
Új hozzászólás Aktív témák

- Anime filmek és sorozatok
- Crimson Desert
- Google Pixel topik
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest