- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Nehéz már visszaemlékezni. Nekem is volt ilyen problémám, lásd itt!!!. Valami olyasmi rémlik, hogy a kapott DLC kódokat ismerni kell, (kimenteni pl. txt-be) aztán amikor elindítod a steam-es játékot és bejelentkezik az MS Live-ba, akkor nyomsz egy Home gomb + Reedem Code -ot és beírod a DLC kódokat...
Vagy ha ez nem megy, valahol meg lehet adni a kódokat a MS Live felületen is steam nélkül, le is tölti (nem a steam mappába, hanem a Live könyvtárba), de attól még működni fog, csak nem azonnal, hanem bizonyos eredményeket el kell érni (vagy mit tudom én már) hogy lásd őket.
Ha nem boldogulsz akkor jobban utána nézek a Prohardver levelezéseim között. Viszont ha virágbolti a cucc, akkor valószínű az én megoldásom nem lesz jó neked.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs