Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem se zavar igazán. Csak azért keresgéltem, mert egyik játéknál és azóta is véletlenszerűen megdöglik az automentés mikor két terület közt átlépsz. Ha mázlim van akkor folytatható újraindítás után, ha nem akkor kezdené előről a játékot. Ilyenkor agresszív leállítás, utolsó mentések törlése és serény próbálkozás korábbi állapotra visszaállásra. Az első tavaszi próbáimnál durván rászoktam a gyakori Mentészszoba látogatásra. Bezzeg ha gyakran mentem akkor nem jön ez a hiba órákig...

30 FPS elég ha nagy felbontáson max grafikán stabilan bírja. Starcraft 2-ben is simán bírta a középkategóriás gépem, bár 1v1 meccseket játszottam, ott meg kevesebb dolog lehet mint ha több játékos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest