- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
noss, nálam adódott 1 kis probléma
: mégpedig az h nem volt ott az a mappa ahol lennie kellett volna
, inkább több mappa nem volt a helyén, úgy kb az egész mappaszerkezetem máshogy nézett ki
, de +oldottam: sartmenü --> keresés --> Monolith Productions, és már + is találta......
de azért érdekes h be van kapcsola a rejtett mappák +jelenításe tcmd-ben és sajátgépben is, de 1iknél sem látszik sehogyse a mappa.....
tcmd-ben se sajátgépben nemtudtam beilleszteni a sort mert ha nyomtam entert akkor csak pittyegett, odáig eljutottam lépegetve h c:\document and settings\all users\ de itt viszont már hiányzott a dokumentumok mappa, ami gondolom nem jelent jót
-
dunc
nagyúr
Több féle módon is meg lehet oldani,én magam nyított vagyok az új mapok iránt,de a többieknek nem jön be ezért nem rakok + map-okat a szerómra mert valakinek túl bonyorult megcsinálni,és inkább nem jön játszani annyit meg nem ér meg! (pedid vannak jófofa map-ok )
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
A legegyszerűbb módszer ahogy Dunc is írta korábban :
A .arch00 kiterjesztésú pályát bemásolod a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat\Custom\CompressedArch
Mappába.
Elindítod a játékot Multiplayer >> host >> Maps itt Az AVILABLE oszlopból hozzáadod a SELECTED oszlophoz OK >> LAUNCH gombbal iddítod a szervert.
Nem kell megvárni amíg betolt kiléphetsz ESC -vel.
Ha mindem igaz mostmár élnek az újjonan szerzett mapok és nem kezdi letölteni a szerverről. -
dunc
nagyúr
Hello segitek neked azért nem tudtál visszajönni mert ban-t kaptál töllem,azért mert amikor ment a DM kieséses körmérkörkézés akkor kiestél a 2. fordulóban akkor nem voltál hajlandó néző modban maradni ,és miútán 20x szóltam és 5x inditottam újra a mecset meguntam,hogy xy embernek a szórakozását teszed tönkre a szándékos érthetetetlenséged miatt. Azota már töröltelek a ban listából tehát ezútán is szeretettel várunk,csak annyi kérésem van,hogy ha a jövöbe résztveszel valamiben akkor légyszíves vedd figyelembe a szabályokat. Köszönöm mindenki nevében.
-
dunc
nagyúr
Innen.[link] Hogy kell pontosan használni ne kérdezd, kiindulásnak (nálam máshogy megy ha én inditok egy szervert,és beállitottam+mapot akkor kicsomagolja a megfelelő helyre) Kezdetnek annyit ,hogy a custrom mapába van 3 mappa és azok közül kell valamelyikbe bemásolni,majd beállitani a mapoknál ,és inditani egy saját szervert és akkor kicsomiza a megfelelő helyre,és azútán már csatlakozhatsz olyan szerverhez ahol custrom map van.
A punk természetessen frissithető töltsd le a punk exe-t (google)majd futtasd, aztán jelöld ki a játékot és nyomj rá a netes frissitésre...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest