Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Csít kód kellene nekem., A robotos résznél elakadtam....Nincs kedvem hozzá..A tér közepére érkezik a robot, és elkap......HELP !!!

-
snecy20
nagyúr
Pár év késéssel kijátszottam a játékot.

Ahhoz képest, hogy ezt a részt amolyan mostohagyerekként illett kezelni, egészen pozitív volt a csalódás. Grafikailag persze nem jobb a 10 éves első résznél, de ez mellékes, játékmenet kiváló. -
bigyo108
aktív tag
sziasztok,
magyaritas szerintetek várható még ?
foglalkozik valaki ezzel még? -
zso73
veterán
How to Force DirectX 9
Set launch options with either -dx9 or -d3d9 in Steam to force DirectX 9.
or
Open the options.cfg in Fear3 Folder ...Steam\SteamApps\common\f.e.a.r. 3
and change
Quote:
#-d3d9
to
Quote:
-d3d9options.cfg megszerkesztés kell hozzá.
# Force D3D 9 instead of D3D 11. If you are having graphics-related problems under Vista or Windows 7,
# switching to Direct3D 9 may provide greater stability.
# -d3d9# Specify a 0-based index to force D3D to use a particular video card when more than one is available.
# -d3dadapter:0# Specify a preferred refresh rate when selecting full-screen modes. Otherwise the desktop refresh rate is preferred.
# -preferrefreshrate:50# Explicitly prefer progressive video modes. Otherwise it is driver's choice.
-preferprogressive
# Explicitly prefer unstretched video modes. Otherwise it is driver's choice.
-preferunstretched# Explicitly prefer stretched video modes. Otherwise it is driver's choice.
-preferstretched# This may expand the list of full-screen resolutions supported by some video cards
-forcergbamode# Override FOV for narrow aspect ratio displays. Range 65 (narrow) to 85 (wide).
# -fov:75# Override motion blur intensity: 0.0 (off) to 1.0 (full)
# -motionblurscale:0.0# Disable automatic detection and use of Steam's push-to-talk settings for voice chat
#-noptt -
zso73
veterán
Van itt még valaki ? Steam verziós megvet játékom van. Magától átvált ablakos módra, és semmivel nem tudom visszaállítani. Alt enter, és a menüben sem engedi. Hiába az ablakos mód ki, vagy felbontás váltás....
Ujratelepítem,akkor egy darabig jó. Tud valaki segíteni ? -
banhammer
veterán
válasz
Terminator17
üzenetére
1-2 hónapja megvettem akcióban és nem találtam a multiplayerhez szervert.
-
Terminator17
senior tag
tolja még vki ezt?
-
TommyX_
őstag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
A telepítőjének ott kéne lennie a játék mellett, de ha nincs, akkor innét leszeded.
-
TommyX_
őstag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Rakd fel a DirectX-et és már is működni fog.
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
kellene egy kis segitséga masinán win8 32 bit van és szerettem volna föltelepiteni a FEAR3 mat sikerült is csak hogy nem fut mert valami dlll hiányzik neki segitaetek léci
ez a dll hiányzik inditásnál Xinput1_3 dll
-
banhammer
veterán
Van értelme megvenni a játékot a multi miatt?
A single nem érdekel. -
djyuri
őstag
Üdv
A játékban szerzett rank pontok és egéb bónuszokkal mit lehet kezdeni?
Köszi
-
BMWFan
senior tag
-
TommyX_
őstag
Ha valaki mégis olvassa még a témát, és esetleg lenne kedve Coop módban végigvinni a játékot, írjon.

-
BMWFan
senior tag
-
Chp
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
De az elsőt már nem tudja felűl múlni!
Tudom mit beszélek, mindhárom részt végigjátszottam, és azt kell mondjam, hogy az első rész a klasszikus, vérbeli F.E.A.R., a második valami F.E.A.R. származék, a harmadik meg nem tudom mi akar lenni. -
Hogyan lehet megszállni valakit single playerben? Nyomkodom a gombot, amit options ír, de csak az időt lassítja le...
-
Kareszovics
addikt
SitRep
Végigtoltam, szánalmasan gyenge vég, próbáltak belevinni egy kis "ügyeskedést", de nagyon hamar kiismerhető volt a dolog.
Mindent összevetve azért lényegesen jobb játék, mint a Project Origin.

-
Kareszovics
addikt
SitRep
Interval 07 végén vagyok. Állati klassz lenne a játék, ha nem ölné meg a hangulatot az, hogy bizonyos időközönként jönnek ezek az idióta robotok, meg az "erőpáncélos" katonák.
Félnapig kell ölni Őket, teljesen megtörik a játék horror/akció dinamikája.
Kár érte, mert ez a rész sokkal jobban visszaidézi a klasszikus és már-már tökéletes első részt, mint például a gagyi DLC-k, illetve az unalmasra sikerült Project Origin.

-
Kareszovics
addikt
Tegnap eljutottam Interval 04-ig.
Az első két Interval alatt jót röhögtem magamban, hogy itt nem lesz sok para, ki fogom bírni a játékot. Na aztán Interval 03 (Store) alaposan "bebüntetett": simán összeszartam magam párszor... Jézusom...

-
törölt tag
Na ma ennek is a végére értem. 10 óra alatt játszottuk végig haverral

-
Huvi00
tag
Valaki nem szeretne még co-op ni ?
Steam: Huvi00
-
choler.
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Próbáld ki ezt..
-
Süni 1985 F
senior tag
Valakinek nincs esetleg mentése a játék közepe vége felől?

Újra tettem a wint és most kezdhetem előröl
-
need
addikt
Üdv..
Az egerem nem volt jól beállítva és a középső gomb megnyomásával mást csinált..!
kilepett a játékból és azóta nem tudom visszatenni a teljes képernyős üzemmódra..
de még opció sincs..!csak úgy lehet ha kihúzom a képet teljesen...?
-
VW
aktív tag
kijátszottam Point Mannel,Nekem tetszett.volt pár jó rész benne.
a grafikát felemásnak éreztem,hol szép,máskor meg elnagyolt.
viszont az utolsó emlékrombolós pályának semmi értelmét nem láttam.még egy videóval is jobb lett volna ,ha elmesélik.
remélem a következő rész jobban sikerül
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A játékban hogyan lehet átváltani kézzel való gyilkolászásra? -
vekk200
tag
Hát igen így ahogy mondod én is mást vártam a játéktól igazából elég nagyot csalódtam benne abszolutt nem adja az eredeti hangulatát már nagyon el tértek tőle
és ez levitte a játék nevét... -
AthlonXP
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Hát sajna a játékfolytatások nem mindig sikerülnek olyan jól, mint az elődök. Bár ennek az ellenkezője is előfordul, akárcsak a filmek esetében.
-
AthlonXP
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Hát ez egy akció játék, nem horror, mit vártál tőle?!

-
callmeakos
veterán
az egész csak az eszetlen hentelésről szól.... sajnos. pedig a 2 atom volt....

-
jel1
aktív tag
Nem indul a játék.
Azt írja ki, hogy: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen."
Valahol találtam olyat, hogy a Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package-t kell telepíteni, megvolt, de így sem jó.
Valaki tud segíteni? -
Peethy
őstag
Érdemes kipróbálnom? Vannak fenntartásaim... A 2 kifejezetten tetszett, meg az elsőnek a kiegészítői. Az első se volt rossz, de nekem az újabbak jobban bejöttek

Trailer alapján nem sok kedvem van megvenni.
-
zoleeno1
veterán
én tegnap kezdtem el, pár óra game után nekem bejön
tipikus hentelős game, egész jól össze jöttek a paráztató effektek is. idén nálam még mindig crysis 2 a favorit, de én ezt is ajánlani tudom, ha kikapcsolódásként ölni támad kedved 
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Jó unalmas ez a game!

-
Apollyon
Korrektor
Ezekből csak Half-lifeokkal Crysisekkel, meg L4D-del játszottam de még nem láttam így külön a beállítást, mindegy

A sztorival én sem vagyok teljesen tisztában, lehet valamit félreértettem, és a FEAR2 REBORN része is bekavar, szal nem igazán értem, de kb szerintem az volt a lényeg hogy
SPOILER
Point Man valahogy ki akart kecmeregni a szarból, és Fettel ugye segít neki mert tesók voltak, viszont Point Man-t nem igazán érdekli és leszarja, csak meneküljön meg, de el akarnak jutni a muterhoz is, az a gyerek nem tudom kié, valaki leírhatná.. Kicsit ideges voltam már a hülye Creep miatt és valszeg nem igazán figyeltem oda, de valami ilyesmi volt. Fettelt fejbe lőttük ugye és megint meghalt (?) aztán a babával kisétál hősünk a szobából vagy teremből vagy játékból.
Aztán most Alma meghalt vagy ilyesmi, gőzöm sincs, de szerintem ha lesz negyedik rész, FE4R (LOL), akkor én arra számítok hogy a fő vonalon megint Fettel bácsi ellen nyomulunk vagy ilyesmi. (Mondjuk hogy bosszút álljon, bár az Extraction Pointban is ez volt ugye, szal áhh, halálgáz) -
Richter36
őstag
Nem ide bocs
-
DerStauner
senior tag
a játék fájljai között találtam német "beszédfájlt" is.
hogyan lehet a játékban németre tenni a nyelvet?
-
Mozso26
senior tag
A multi részével mi a helyzet?Játszák egyáltalán?
-
Crytek
nagyúr
Ha csak most találkozol vele ,akkor nem játszhatsz sokat legalábbis nem mindennel!
Games supporting Ambient Occlusion:
Assassins Creed
Bioshock
COD4
COD
AW
CS:Source
Company of heroes
Crysis (+ Warhead)
Devil May Cry 4
Fallout 3
Far Cry 2
Half-Life 2: Episode Two (only!!)
Left 4 Dead
Lost Planet
Mirror's Edge
Stalker Clear Sky
The Call of Juarez
World in Conflict
World Of WarcraftTovábbra is kérem aki érti a 3. rész történetét kérem írja le!!!!!!
-
Bugsbunny
csendes tag
de hiába van fennt én nem látok benne semmi dx11-et ugyanolyan fos mintha cod4eznék

-
Bugsbunny
csendes tag
A Direct x 11 automatikusan benne van ha full grafon játszok, vagy valahol külön kell bekapcsolni ( a kártyám támogatja a dx 11-et ) ?
-
Crytek
nagyúr
Nos senki nem érti a történetet vagy csak nem akarjátok leírni?
-
Apollyon
Korrektor
Hjah a Perseus Mandate az egy standalone kiadás, viszont az E. P.-t meg az első részhez kell feltelepíteni. Az EP sokkal jobb, próbáld ki, a FEAR 3-at jobban le fogják húzni.
A sztori is jobb (bár igaz hogy csak max 4 óra), a vége meg üt, nem úgy mint a 2 meg 3. Bár nincs olyan jól optimalizálva, de a mai gépeken ez nem okozhat problémát.. Nah és megvan az igazi első-rész-hangulat. 
ON: A FEAR 3-ban ti mennyi Alma-doll-t találtatok? MErt én kemény 3-at, pedig túlnyomórészt azért szétnéztem mindenhol.. A psychotic link-ből elég sokat, de ha jól láttam az csak pontot ér, semmi többet :/
-
AthlonXP
őstag
"Ha már csak úgy gyógyulunk, akkor egy pici lövés után nézzük már el az ellenfélnek hogy alig, de még él" Ja, fejlövés után...

Amúgy nekem csak a Perseus kiegészítő van meg, a másikat nem tudom, hogy milyen...
Ha jól emlékszem, anno valami olyasmit olvastam arról, hogy nagyon rövid, talán 3-4 óra és nem is lett valami jó ( de lehet rosszul emlékszem, elvégre nem mostani már az ). Ezért sem foglalkoztam vele. -
Apollyon
Korrektor
Legalább nekünk meg nem kellett szenvedni az életerő, meg pajzs pontokkal mint eddig, ez azér jó húzás volt.. Ha már csak úgy gyógyulunk, akkor egy pici lövés után nézzük már el az ellenfélnek hogy alig, de még él

De válaszolj már pls, játszottál az Extraction Pointtal? Perseus Mandate?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
olyan hülye pályák vannak komolyan mondom.....xD
Az 1. rész sokkal jobb,de ez.......xD -
AthlonXP
őstag

Egyébként én is ütök-vágok, mint állat, nem tudom mi a baj a verekedéssel? Mivel most Fettel-lel megyek, kell is ütnöm, hisz amíg ő meg nem száll valakit, addig nem tud fegyvert használni, így szellemként ütni kell ( igen tudom, hogy lőni is tud a kezével, de az ütés sokszor hatásosabb ). Mondjuk ez is elég érdekesen van megoldva, mert egy tökig kevlárban lévő katonát sokszor egyetlen ütéssel is leütök, míg fegyverrel néha egy tárat is bele kell lőni. Néha még a fejlövés sem hatásos, csak elmondja a sablonos "Meglőttek!!" dumát, azt lő tovább, pedig simán fejbe lőttem előtte..

-
Apollyon
Korrektor
Akkor üdv a klubban. Egyébként azt hittem hogy én csinálok valamit rosszul hogy nem akar megdögleni az a szar...
Findzs: Verekedés alatt mit értesz? Én ugyanúgy osztottam a népet kézzel-lábbal is mint az előző részekben... A középső egérgombbal lehetett defaultban ezt nyomni. Ugyanúgy üt, rúg, kigáncsol sőt, most szúrás is volt.
Az első részhez tartozó Extraction Point-tal ti játszottatok? Inkább annak kellett volna folytatni a sztoriját, nem ezt a testvéres bullshitet..

Hja és ennél még a Perseus Mandate is jobb volt.. :/
-
Findzs
addikt
játszottam már vele pár órát de nem nagyon köt le
a duke nukem forever jobban lekötött
nagyon béna ahogy lőnek a ládák mögül mindig ki-ki nézve én meg melléjük megyek és simán eltelik 2-3 másodperc mire észbe kap az ai, hogy ott állok én meg addig simán fejbe lövöm egy kis pisztollyal
nincsen benne kihívás, egyenlőre
na meg, hogy kivették belőle a verekedést
nem tudom miért rontják el rendre a nagy nevű játékokat
-
AthlonXP
őstag
válasz
johnny6.d
üzenetére
Igen, közben már én is rájöttem. ugyan is amikor legközelebb töltöttem be a pályát, akkor a betöltés közben a tippeknél pont írta, hogy Fettel képes kiütni a falakat kézzel. Rögtön ki is próbáltam és tényleg sikerült neki.

Így aztán már túl vagyok azon a részen. Azok a lépegetők meg a gránátot nagyon nem szeretik ( bár a játék vége felé amikor többen jönnek egyszerre, ráadásul a katonák is rakétákkal lőnek, na az még kemény )!(#67) Iscariah Na azt szemétládát én is gyűlölöm! Hú de szidtam azt aki kitalálta a pályát, ahol meg kellett küzdeni vele. Egy csomószor leütött az a dög ráadásul, olyankor lehetett elölről kezdeni az egészet..áááá. El voltam vele egy darabig, mire sikerült elintéznem. Na meg előtte ott bolyongani az intézetben és keresni az emléktárgyakat, miközben ott üldözött az a lény... Nagyon kiborító volt, sztm az a legfrusztrálóbb ( és legidegesítőbb ) része az egész játéknak.
-
Apollyon
Korrektor
Az előbb fejeztem be. Az első rész ugye mindent visz, a második elment, de ez a 3. egy katasztrófa... A grafika jó, a hangok jók, nem bugos, nem töltöget folyton hanem pörög rendesen.
SPOILERAmi halálra idegesített, az a hülye creep, ami nincs is ott, de mégis, lőni kell mint a hülye, de csak akkor sebződik ha "előjött". Meg a végén az emlékeket kitörlő baromság pálya, hát komolyan, ekkora szart már rég láttam. Aztán meg a szakadék szélén ütöget, azt kivédem annyival hogy jobbra-balra hülyülök... Mindegy, a leggyengébb pont akkor is ez a creep maga, azt utálom a legjobban hogy lövöm mint az őrült, és nem hal meg, hanem jön újra... Ehelyett BÁRMI más ötlet jó lett volna. A sztori is siralmas, amikor az első részben meg kellett ölni Fettelt, hót ziher hogy nem gondolták hogy majd a testvérem lesz.. Ááá.. Ha értékelem az első részt, ami 10/10 pont, akkor ez 1/10...

-
Muerte
addikt
Hát ma végigjátszottam....inkább nem is reagálom le...

-
need
addikt
Üdv..
Én még mindig az 1-et tartom az etalonnak..
ez a 3. végtelenül unalmas és egysíkú..monoton..
-
Crytek
nagyúr
Sajnos fettellel első 5 percig jó csak amig ki nem használod a tudását azt annyi onnantól hot unalom mivel ugyanazt viszed végig

Csalódás a köbön.Aki érti a történetet kérem írja le!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem 1920*1080-ban minden very high,AA off 50-90 fps között áltagban
-
Sirandrish
legenda
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nekem kb PONT a minimuma van és konkrétan majdhogynem max grafikán játszom (tényleg...ki se próbáltam maxon )...szóval ennél jóval barátságosabb a gépigénye

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Úgy látom még nem volt.
F.3.A.R. Gépigény
Minimális:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz, AMD Athlon X2 4800+
Ram: 2GB
VGA: NVIDIA 8800 GT 512MB RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM or better
DirextX: DirectX 9.0c
CPU: Intel Core 2 Duo 2.93Ghz+, Intel quad core 2.66Ghz+, AMD Phenom II X2 550, 3.1Ghz+
RAM: 4GB
VGA: NVIDIA 9800 GTX+ 512MB RAM, ATI 5750HD 512Mb RAM or better
DirectX: DirectX 11
HDD: 10GB Free Hard Drive Space -
AthlonXP
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Így is el lehet kerülni az ütéseket..

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mondjuk én mindig összekeverem a betűket és az ütés helyett mindig a guggolást nyomom

-
AthlonXP
őstag
Lehet Spojler
Na elértem újra a játék azon részéhez, ahol először kell használni azt a robotot, amibe beülve komoly aprítást lehet csinálni. Most Fettel-lel megyek és itt elő is jött a karakter egyik nagy hátránya.
Amikor első alkalommal kell használni a robotot, akkor egy ajtót kell vele berobbantani, hogy bejuthassunk vele egy épületbe, ahol le kell majd győzni egy ellenséges robotot és azután tudunk tovább haladni a pályán. Na ezt nem lehet Fettel-lel megcsinálni, ugyan is ahhoz először meg kéne szállni valakinek a testét. Enélkül ugye fegyvert sem tud felvenni/használni és hát a robotot sem tudja irányítani/használni. Így nekem itt vége is lett a játéknak, hisz a robotba beülni nem tudok és már használható emberem sincs akit megszállhatnék, mert mind halott..
Ráadásul, mint említettem feljebb, a megszállt testekben töltött idő is limitált. Nekem pont akkor fogyott el az időm, amikor beültem volna a robotba. Azt el felejtettem, hogy a robotot irányítani kell valakinek.
Ezt igazán megoldatták volna valahogy, hisz ha nincs embered, akkor itt megakadsz...
Egyetlen lehetőség a pálya újrakezdése, mert az ellenőrzőpont a robotnál van, ahol nincs emberem..
-
Sirandrish
legenda
Hát erről van szó..ne azt nézd hogy fear hanem azt hogy egy névtelen FPS...egyből másképp látod majd.
Sajnos mostanában minden folytatás gyengébb az elődöknél..talán minden kreativitásukat ellövik az első, max a második résznél aztán már csak a cím körüli hercehurcát próbálják megülni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha a címtől eltekintek egész tűrhető viszont tényleg elvártam a színvonalat.
Előző részek nagyon megfogtak.
A ds-t nem ismertem annyira viszont az is elmegy bár az irányítást ott se csípem hogy nem konfigolható rendesen, portolás miatt.. -
Sirandrish
legenda
Hja mikor nincs futás és alig alig látsz valamit?
Én azthittem kettéfejelem az egészet
ADAM1337 Próbáld meg cím nélkül játszani...az 1-2höz képest tényleg gyengébb de alapba nem rossz cucc ez szerintem..
Én személy szerint névre már nem adok...Fable 3, DS 3, hogy csak a elmult hónapot említsem..
a DS gyenge az elődökhöz képest viszont egy szimpla H&S-nek tökéletesen elmegy azis szvsz. -
Jimy83
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Inkább idegesítőek lettek szerintem az " ijesztgetős" részek főleg a végénél.
-
ADAM1337
nagyúr
Csak nekem lett csalódás a játék ?
A fear sorozat eddig lekötött ez valahogy a bugyuta mászkálosok közé tartozik eddig max, de még próbálgatom hátha pozitiv írányba is dől a mérleg. -
Muerte
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát azt pedig ne hagyd ki

Nálam egyértelműen az év játéka eddig
-
Muerte
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én pedig azt vártam a legjobban

Még a Dead Space 2 jó volt ijesztgetés terén az tetszett
-
Muerte
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen sajnos ez a rész nem adja vissza az első rész és a kiegészitő részekben levő hangulatot mikor 1 óráig bolyongtam a sötétben f@sva h ugyan merre lehet továbbjutni,és tényleg meg is tudtam ijedni még azokban a részekben.Egyszer volt h felugrottam a székből pedig nem vagyok beszari gyerek

-
Sirandrish
legenda
-
Muerte
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dettó

Számomra eddigi játékok alapján "sajnos" még mindig a F.E.A.R.1,Medal of Honor Alied Assult,Dead Space adta játékélményben a legtöbbet.
A crysis szép nem vitás de ha nem lenne az? Ki játszana vele? Én biztos nem,mert unalmas,ellenfelek A.I.-je zéró,egyhangú.Egész pályákat végig tudtam futni egyetlen lövés nélkül
,ami azért a F.E.A.R.3-ban kizárt és jók a katonák is,egész izgalmas néhol pedig még csak a fele körül tartok a játéknak. -
mcwolf79
veterán
Nem tudom mitől van, de ettől a játéktól (van ezen kívül 1-2 másik pl. a Bioshock volt még ilyen) megfájdul a fejem és a szemem
Nem tudom mitől van. Minden maxon, Vsync ON. Mitől lehet ez? Olyan,mintha egy 50 hz-es CRT-t bámulnék.De a monitoromnál ilyen kizárt (Samsung Syncmaster P2770). -
Muerte
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Részemről nem sokat vesztettél vele

Legalább is játékélményben.Grafikailag ott van. -
Muerte
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az A.I. is tényleg jobb sokkal mint a crysis 2-ben.
-
deter
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha végig vártad volna, akkor tudnád a választ
[link]AthlonXP
Köszi, 19-es szinten vagyok már. Egyébként ott hibázott a dolog, hogy nem "New game"-re mentem, hanem "Replay mission"-ra
Egyébként, ha Fettelel is bejezem, akkor harmadjára lesz végigjátszva. Nálam ez pedig ritka... -
Sirandrish
legenda
Nyah, mostmár én is végigtoltam!
Hát azt kell hogy mondjam ez egy remek kis játék
A katonák elleni harc marha jól sikerült..a többi picit gyengébb dehát semmi sem lehet tökéletes
Amit sajnálok még hogy nagyon rövidke lett...illetve lehetett volna paráztatóbb is, de így sem volt rossz.
öhm, azt tudja valaki a végén a castingnál milyen zene megy?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pontosan így van!

Azok a kulccsal hadonászó idióták, meg az öngyilkos merénylők nem ide valók, semmi értelmük.
-
Sirandrish
legenda
Ez a játék nekem totál kellemes meglepetést okozott!
Igaz, hogy vannak benne gyenge részek..mint például amikor százával jönnek a robbanótestü köcsögök (valahogy nem valók ide) illetve pl az ijesztegetésre szánt részek is marha gyengék de a katonák elleni fedezékharc, az időlassítás és az MI kárpótol értük
-
AthlonXP
őstag
Lehet Spojler!
Amikor végig mész egy pályán, akkor kiírja a játék az összesítést a szakasz végén, hogy hány pontot értél el, milyen szinten vagy, stb. Ott mutatja azt is, hogy feloldottad Fettel karakterét ahhoz a szinthez. Ennek akkor lesz jelentősége, ha végig viszed a játékot és újrakezded. Én ezt tettem és most az elejéről tolom újra, de most már Fettel karakterével. Egész jó amúgy, főleg amikor belebújik valakinek a testébe és őt irányítva írtjuk a többieket. Viszont az idő amit a másik testében eltölthetünk, limitált, ezt jelzi is egy csík, amit persze lehet tölteni ( öléssel ), így ez az idő kitolható. Bár az kissé érdekes, hogy az ő karakterével is ugyan azt kell csinálni, mint az eredetivel ( csak nyilván más lehetőségek is vannak ). Na meg annak örültem volna, ha néhány falon vagy ajtón ilyen szellem módjára át tudnánk menni, mint ahogy egyébként Fettel át is tudna.
Meg ami érdekes, hogy ha megszállsz vele valakit, akkor a többiek azonnal kiszúrják az illetőt akiben vagy és elkezdik lőni. Hiába nem látták azt amikor megszálltad őt és hiába néz ki úgy a karakter, mint ők, akkor is el kezdik lőni, még ha nem is lőttél rájuk. Mintha látszana rajta, hogy meg van szállva... érdekes.Nekem hibám/bugom szerencsére nem volt az egyszeri végigjátszás alatt, de ettől még másnál előfordulhat, nyilván lesz ehhez is javítás.
-
deter
aktív tag
Szombaton végigjátszottam én is. Valóban nem sok időt vesz igénybe a kampány egy játékos módban. Hat óra "commando"/normál fokozaton. Van egy-két szituáció, ami nehéz. De viszonylag magas az újrajátszhatósági faktor. Másfelől ott van a kooperatív mód. A korai előzetesekben úgy látszott, hogy a második személy szerepét, ha egyedül vagyunk, akkor az MI veszi át. Ez nem így van. Ráadásul, nincs is lehetőség Fettellel végig menni, csak is co-op módban. Multiról sokat nem tudok elmondani, ugyanis egyszer-kétszer tudtam csak játszani így. Ez várhatóan javításra kerül, a héten. Ilyen téren még bugos. Ha már a hibáknál járunk, néha összeomlik/fagy a játék. Van egy idegesítő remegés is. És néhány textúra hiba. Természetesen, mint minden napjainkban megjelenő multiplatform játék ez is konzolport. Ami még nagyon zavart. Nincs lehetőség játékon belül kommunikálni a társaddal. Csak is Steam-en keresztül. Nincs dedikált szerver. És amiért nagyon kár, nincsenek klasszikus PvP módok. FEAR Combat/FEAR 2 többjátékos módja után, pedig vártam. Grafikailag az előző részekkel egyenértékű. A játékélmény viszont jó. Jobb, mint második rész. Parafaktor vélhetően, azért tűnik alacsonyabbnak, a korábbi részekhez viszonyítva, mert ugyanazon elemek már nem hatnak rémisztően. Horror játék, de nem túlélő fajta.
Jó tanács, hogyha co-op/multiplayert szeretnél játszani. De másokhoz nem tudsz csatlakozni, akkor legyél te a host.
Petya25:
Átlehet konfigurálni a billentyűkiosztást, Option->Contol settings->Keybindigs .
üdv_
deter -
Petya25
őstag
Ma belekezdtem, nekem bejött a hangulata, ami az első részt idézi és a gépigénye sem nagy szerencsére.
Fura hogy nem lehet átkonfigurálni a billentyű kiosztást. -
Crytek
nagyúr
Sajnos nagyon gyenge lett az 1 és 2. rész árnyékában!
Újrajátszási faktor -0.Aki keni vágja a 3. rész történetét kérem írja le mert hiába vittem végig 2x sajnos angol tudás híján nem értem

-
-
Jimy83
aktív tag
Közben haladtam én is tovább , irányítás és fedezék rendszer eleinte furcsa volt nekem.
Kellemes kis feszültség levezetős akció , kis gépigénnyel , jó hangokkal grafikával sok vérrel
Hangokra kitérnék külön , fegyverek és robbantás hangjait szerintem nagyon eltalálták .
A belassítás továbbra is élvezetes , és jól is jön mert nem könnyű játék . -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hát.....nem rossz a game,csak elég laza,de nekem még mindig tetszik ez a belassítós rész
Főleg mikor sniper puskával fejre célzol 
-
AthlonXP
őstag
Tegnap este sikerült végig vinnem.
Nekem úgy összességében tetszett, bár ez inkább akció játék lett, mint horror. Vannak benne nehéz részek, ahogy az a videótesztben is látszik. A hosszát meg nem éreztem rövidnek, bár ha tartott volna még 2-3 órát, azt sem bántam volna. Grafikailag nem egy Crysis Warhead, de végül is nem olyan csúnya ez így sem. Azok után meg főleg, hogy előtte a Duke Nukem-mel játszottam!
Sajnos a főszereplő továbbra sem mond egy árva szót sem, pedig néha jó lett volna legalább 1-2 beszólás.
A futásával sem volt gond sehol, bármi is történt éppen, egy pillanatra sem akadt meg a játék ( 1280x1024 high ), aminek nagyon örülök főleg, hogy az előző rész a pálya közbeni töltéseknél 1 pillanatra megakadt mindig, de egyébként az is ment szépen.
Ráadásul ez a rész szépen megy teljes képernyőn, mert az előző ugye nem volt hajlandó csak 16:9-ben futni, ami még nem is baj, csak hogy ez egy 4:3-as monitoron nem mutat olyan jól, de itt szerencsére ez megszűnt.
A vége érdekesre sikerült ennek is lehet, hogy ennek lesz még folytatása... Nem tudom, mindenesetre tőlem jöhet nyugodtan, várni fogom!
Na most így egyelőre ennyi a játékról.
-
keIdor
titán
Na kinek hogy tetszik a játék? Én nem vártam sokat a videókból látottak miatt így nem is csalódtam. De legalább jobb lett a DNF-nél...
-
AthlonXP
őstag
A játék verziószámát hogy lehet megnézni, valahol ezt kiírja, mert a menüben nem láttam?
-
Jimy83
aktív tag
Kicsit érdekes lett az irányítás , ha kikapcsolom az aim assistot össze vissza ugrál az egér.
Meg az emberke is túl lassan mozog , néha nem látni semmit . -
AthlonXP
őstag
-
Mukorka
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Néztem egy videó Gameplay-t és nem láttam benne azt a lassítási lehetőséget ami volt az egyben is,szóval lövés közben lehetett lassítani a játékot.
-
Mukorka
addikt
24-én megjelenik hazánkban is a F.E.A.R 3. része , a játék bolti verziója steamen aktiválható.
Én már előrendeltem, CD Galaxis-ban 8000 ft ajándék dlc-vel. Ha valaki megveszi nyomhatjuk együtt a coop-ot benne, meg persze a multit is.

-
Archanon
őstag
Na ez már tetszik... de remélem nem ennyi lesz az összes ijesztgetés a játékban, mert akkor lelőve az összes "poén". De nyilván nem.
Várós nagyon, és még egész baráti az ára is... no majd ha jóárasítják ezt is. Meg a multijára leszek majd kíváncsi... érdemes lesz-e érte pénzt kiadni. -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
Multiplayerről van valami hír, info akármi ?
-
johni86
tag
Azt a rohadt, nagyon ott van, az eddigi részektől is csontig rágtam a körmöm
Jöhet -
törölt tag
tuti megveszem

-
zoo8800
veterán
Várom én is, nagy kedvenc a F.E.A.R

-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Hamarosan megjelenik a First Encounter Assault Recon, azaz a F.E.A.R. harmadik része, ezért úgy gondoltam, megnyitom a játék hivatalos topikját, annál is inkább, mert már elő lehet azt rendelni a CD Galaxis oldalán.
(Én már megtettem
)
A játékot ezúttal nem a Monolith, hanem a Day 1 Studios fejleszti, a kiadó most is a Warner Bros. lesz. A játék neve hivatalosan F.3.A.R. lesz, és a készítésében az a John Carpenter segédkezett, akinek már sok kiváló horrorfilmet köszönhettünk, így a borzongás garantált, a hangulat tetőfokon lesz majd, ebben biztos vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játékban egy érdekes újítás is helyet kap, nevezetesen a "Generative Scare System", aminek a lényege az lesz, hogy akárhányszor játsszuk végig a játékot, az ellenfeleink minden egyes alkalommal más-más helyen és időben jelennek meg, ezzel tovább fokozva az izgalmakat.

A F.3.A.R. megjelenik PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra is, várható megjelenése az idei év őszére tehető. Ára körülbelül 7,000 - 8,000 Ft.- környékén lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- 32GB DDR4 3200
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ha benne vagy akkor tolhatnánk együtt legalább 

AW

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)