Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

Lehet Spojler

Na elértem újra a játék azon részéhez, ahol először kell használni azt a robotot, amibe beülve komoly aprítást lehet csinálni. Most Fettel-lel megyek és itt elő is jött a karakter egyik nagy hátránya.
    Amikor első alkalommal kell használni a robotot, akkor egy ajtót kell vele berobbantani, hogy bejuthassunk vele egy épületbe, ahol le kell majd győzni egy ellenséges robotot és azután tudunk tovább haladni a pályán. Na ezt nem lehet Fettel-lel megcsinálni, ugyan is ahhoz először meg kéne szállni valakinek a testét. Enélkül ugye fegyvert sem tud felvenni/használni és hát a robotot sem tudja irányítani/használni. Így nekem itt vége is lett a játéknak, hisz a robotba beülni nem tudok és már használható emberem sincs akit megszállhatnék, mert mind halott.. :(
    Ráadásul, mint említettem feljebb, a megszállt testekben töltött idő is limitált. Nekem pont akkor fogyott el az időm, amikor beültem volna a robotba. Azt el felejtettem, hogy a robotot irányítani kell valakinek.
    Ezt igazán megoldatták volna valahogy, hisz ha nincs embered, akkor itt megakadsz...
    Egyetlen lehetőség a pálya újrakezdése, mert az ellenőrzőpont a robotnál van, ahol nincs emberem.. :)

Új hozzászólás Aktív témák