Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
Sziasztok, hol látom pontosan, hogy nekem melyik F-secure termék van telepítve?
sima IS , vagy Safe, vagy total?
A névjegyben annyit találtam, hogy 19,4-es verzió. -
Rider74
tag
Sziasztok,
segítséget kérek az alábbi kérdésben. Az F-secure IS 1 éves szerződése lejáró félbe került nálam. Érdemes kivárni a végét, vagy vehetek újat most és kitolódik a fennmaradt idővel (jelenleg 22 nap van még hátra) az új?
Nem tudom mennyire érthető...
-
Rider74
tag
válasz
Szellem. #135 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A bíztatásotokra utánanéztem az újratelepítés lehetőségének és működik a fiók nélküli verziónál, F-secure IS -nél is! Megerősítem, kipróbáltam és működik! Úgy újítja meg, hogy a legrégebben belépett eszközt leválasztja és annak a licencét kapod meg az újra.
A feni dolog érvényes az 1 és a több licences F-secure IS- re is.
Mégiscsak az F-secure a legjobb... legalábbis nekem.Ha lejár ez az előfizetési ciklus, olyan f-secure-t szeretnék venni amiben tűzfal is van. A régi 9,10,11,12 -ben volt. Melyik verzióban van a mostaniak között?
-
Rider74
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. A nyár vége felé vettem F-secure IS licenc-et 3 PC-re- 1 évre az itthoni gépekre.
Úgy esett, hogy az egyik gép helyett egy újat sikerült szerezni. Van lehetőségem a régi gép előfizetését valahogyan átvinni az új WIN10 gépre?
Ja igen, a régi PC WIN7 -es volt és elbontásra került, bár az SSD megvan belőle az oprendszerrel, de a gép alkatrészeit elvitték, nem tudom újra összeállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest